Fatwa Baru PAS: Peluk China Doll Halal. Peluk Anak Sendiri Haram.

1 Komen

Fatwa Baru PAS: Peluk China Doll Halal. Peluk Anak Sendiri Haram.

Al-satu lagi kisahnya… Fatwa baru PAS telah dikeluarkan oleh Tok Garu Nicky Ajisz… Fatwa berbunyi… Peluk anak sendiri HARAM HUKUMNYA… Manakala peluk CHINA DOLL adalah DIHARUSKAN…

Dunia sudah terbalik… Bila Menteri Pertahanan, Datuk Seri Zahid Hamidi memeluk anak sulungnya yang menyertai askar wataniah menjadi bahan cemuhan pencacai Pakatan Biawak… Biasalah bila dah nama biawak…

Mungkin juga mereka marah bila Datuk Seri Zahid memeluk anak perempuannya sendiri, bukan memeluk China Doll seperti yang dilakukan oleh ANUGERAH TUHAN yang mereka puja-puja…

Ini bukanlah kali pertama… Tapi sudah kali ketiga…

Datuk Seri Noh Omar pernah dicaci oleh pencacai Pakatan Biawak hanya kerana gambar beliau menari dengan isterinya yang sah tersebar.

Malah Ketua Menteri Sarawak juga dikeji hanya kerana gambar beliau meriba isterinya sendiri tersebar…

Nampaknya dunia sudah terbalik…

Bila melakukan perkara yang HALAL… Seseorang akan dikeji dan dicaci…

Bila melakukan perkara yang HARAM… Seseorang akan dijulang dan disanjung…

Artikel berkaitan:

Fatwa Baru PR: Haram Menari Dengan Bini Sendiri…

Al Kisah… Dunia Sudah Tunggang Terbalik…Believe It!!

Bermesra Dengan Bini Sendiri Kini Menjadi Satu Dosa?

Sumber:

TERKINI! Gambar @Zahid_Hamidi Peluk Mesra Seorang Gadis Terjawab.

ZAHID SUMBANG MAHRAM DENGAN ANAK SENDIRI?

Advertisements

Cybertrooper PR Langgar Fatwa Hj Hadi??

Tinggalkan komen

Cybertrooper PR Langgar Fatwa Hj Hadi??

Akhirnya pencacai DAP tak kira Facebooker dan Blogger melanggar fatwa Presiden PAS, Haji Abdul Hadi Awang. Masih ingatkah semasa cctv rakaman video seks Anwar tersebar Haji Hadi pernah mengeluarkan ‘fatwa’ mengatakan “Kita berpegang kepada konsep empat saksi yang adil dalam kes zina dan liwat. Video tidak boleh jadi saksi sebab video ini besi, dia tiada mata dan telinga,”

Gara-gara kes seorang pegawai Polis mengamuk di dalam sebuah hotel, ramai blog milik Pakatan Anak Haram jadah seperti Milo Suam, Amenoworld dan Anak Sungai Derhaka cuba menjadi jaguh mengulas video tersebut dengan penuh emosi… Sungguh pelik… Mengapa mereka boleh percaya lelaki di dalam CCTV itu ialah pegawai polis?? Mungkin juga UMNO yang cari lelaki yang mempunyai persamaan dengan pegawai polis itu… eXception tidak percaya sama sekali, lelaki di dalam cctv dan pegawai polis tersebut adalah orang yang sama… Sebab lelaki di dalam CCTV perutnya buncit, manakala pegawai polis tersebut perutnya tidak buncit… Malah video cctv ini juga kabur dan jelas ianya video yang di edit dan dihasilkan oleh UMNO… Mengapa blogger PR percaya?? Blogger PR perlu mengemukakan 4 orang saksi yang tidak FASIK… Cina pekerja hotel ni tak boleh dijadikan saksi kerana cina ni kafir dan FASIK…

Jika mereka percaya dengan cctv pegawai polis yang mengamuk ini, sepatutnya mereka WAJIB mempercayai insan di bawah ialah Anwar Bin Ibrahim….

Tetapi sungguh menghairankan mereka tidak percaya dengan rakaman cctv skandal seks Anwar, tetapi mereka mempercayai rakaman cctv pegawai polis mengamuk. Tetapi mereka telah melanggar fatwa Presiden PAS secara mereka tak sedar… Maka jelas semua cybertrooper PR yang percaya akan video ini telah jatuh KUFUR, mengikut ajaran PAS…

Inilah sikap double standard pencacai DAP… Apabila satu-satu perkara tidak menyebelahi mereka. Mereka akan keluarkan fatwa-fatwa sesat berputar-belit untuk meyakinkan pengikutnya… Seboleh-boleh mereka menafikan segala bukti-bukti yang ditunjukkan atas alasan ianya rekaan UMNO… Malah UMNO juga yang mengupah lelaki yang menyerupai Anwar berlakon di dalam rakamn cctv skandal china doll…

Namun, apabila satu-satu isu menyebelahi mereka. Mereka melupakan terus fatwa-fatwa sebelum ini dikeluarkan oleh Ulamak PAS… Mereka lupa akan kenyataan putar belit mereka tentang rakaman cctv Anwar… Demi keghairahan menjadi jaguh… Tapi sayang… Dek kerana mengejar populariti dan fulus… Mereka sebenarnya mereka telah tersilap langkah… Sila satu langkah lagi… CHECKMATE!!

Blogger yang melanggar fatwa Hj Hadi

Tiada senjata ditemui pada Pegawai yang mengamuk itu kata Timb. Ketua Polis N9.

CCTV berjaya rakam Polis mengamuk di Seremban

Isu polis mengamuk – PISTOL BUKAN SENJATA?

Nota: Kepada pencacai DAP sekelian, jika korang boleh percaya cctv amuk dalam hotel… Mengapa korang begitu berat sekali hendak percaya cctv skandal china doll dalam bilik hotel??

Benarkah Telur Tiruan Ada Di Malaysia??

Tinggalkan komen

Benarkah Telur Tiruan Ada Di Malaysia??

Pada suatu ketika dulu kita pernah di gemparkan dengan isu Telur Tiruan di Malaysia. Banyak bloggers meng-update mengenai isu ini, isu telur tiruan ini sudah lama tersebar di China. Tapi apabila isu telur tiruan ini di gemparkan, ia mula di kaitkan dengan telur tiruan China.

itu sebagai mukadimah jer, nak di kongsi bersama pembaca blog ini, pada 30hb June 2012 lepas, saya mengikuti satu seminar usahawan. Di antara aktiviti tersebut adalah forum bersama dengan beberapa agensi kerajaan. Salah satu daripada agensi tersebut terlibat secara langsung dalam sesi terjah kes telur tiruan ini.

Menurut pegawai tersebut, telur tiruan di Malaysia bukanlah telur tiruan seperti didapati di China, tapi memang telur yang asli, kes telur tiruan ini di adu oleh salah seorang pembeli yang mendapati penampilan telur tersebut agak ganjil berbanding telur normal.

oleh kerana saya pun pernah update pasal telur tiruan di entry yang lepas, jadi forum isu ini amat menarik perhatian saya.

Menurut pegawai tersebut itu lagi, antara punca yang berpotensi mengakibat penampilan telur itu agak pelik kerana pengusaha reban ayam tersebut mengamalkan ‘Amalan Perladangan Baik’/ ‘Good Farming Practice’. Antara punca utama isu ini kerana najis ayam yang busuk mengakibatkan kawasan tidak bersih/ hygenic, maka pengusaha tersebut mengambil keputusan untuk sembur dan mencuci kawasan tersebut dengan bahan kimia secara kerap, untuk mengurangkan bau najis. Semakin kerap kerja, maka semakin tinggi kos pengurusan. Jadi, pengusaha mencuba lagi untuk mencampurkan makanan ayam tersebut dengan bahan kimis supaya ayam tersebut tidak membuang najis yang berbau busuk. So, kesan sampingan bahan kimia tersebut,, jadilah telur ayam yang pelik, ganjil. Telur ayam yang sangat low grade!

Jadi, telur ayam itu boleh di jual dengan gred rendah, murah dan perlu di labelkan bahawa ianya telur daripada cara pengusahaan yang di sebut tadi. Tapi, pengusaha berdegil kerana ia melibatkan kos yang lebih tinggi. jadi semuanya tidak berbaloi.

Sumber: Bongkar! Telur Tiruan ialah Telur Asli


Korang dah faham dengan penerangan di atas??

Baiklah di sini eXception nak tanya kat korang… Gambar pemilik telur di bawah ini adakah ianya TIRUAN atau ASLI??

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Apa Kaitan Yahudi Dengan Portal Berita Pakatan Rakyat??

Tinggalkan komen

Siar Iklan Israel… Adakah Malaysiakini Sokong Israel??

Screenshot yang tersebar di dalam Facebook yang memaparkan portal berita Malaysiakini menyiarkan iklan negara Israel…

Perkara ini tak perlu dihairankan sangat…

Sebab Anwar sendiri cakap… “I support all efforts to protect the security of the state of Israel”

Jadi… anggap sahaja ianya perkara biasa…

Pencacai PR Kecut Telur… Sivaji The Boss Cool Jer… Apa Kes?

Tinggalkan komen

Pencacai Pakatan Anak Haram Jadah Serang Ceramah Zulkifli Noordin

Buletin Utama merupakan saluran berita yang paling digeruni oleh Pakatan Rakyat dek kerana banyak menelanjangkan kepincangan parti tersebut serta kecelaruan pemimpin mereka. Malam tadi Buletin Utama menyiarkan insiden serangan semasa Zulkifli Noordin sedang memberi ceramah mengenai pendedahan fitnah Anwar terhadap Najib…

Rupa-rupanya pencacai pakatan anak haram ni kecut telur, bila Zulkifli Noordin berterusan menelanjangkan sivaji the boss mereka iaitu Anwar dalam siri ceramahnya… Mengapa mereka harus kecut telur, sedangkan Sivaji The Boss pujaan mereka tetap cool…

eXception juga hairan yang teramat sangat. Mengapa Anwar tetap cool dan steady walaupun Zulkifli Noordin membogelkannya dalam ceramah? Setelah disiasat… Inilah rahsia Anwar yang tidak ‘KECUT TELUR’ apabila konspirasinya dalam merencanakan fitnah terhadap Datuk Seri Najib dibongkar…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Rahsia Anwar tidak kecut telur... telurnya panjang dan lambat mengecut...

Rahsia Anwar tidak mudah ‘KECUT TELUR’ adalah kerana ‘TELURNYA PANJANG’ dan lambat ‘MENGECUT’

Isu Video Seks: Klip Video Berkaitan Telah Didedahkan

Tinggalkan komen

Klip Video Seks Telah Didedahkan

eXception berjaya menemui satu sumber klip video terbabit dan telah memuat-naik ke You Tube… Di harap anda semua dapat klik di bawah untuk menontonnya…

P/S: Sila SKIP AD untuk ke laman terbabit…

AMARAN!! SESIAPA MEMPUNYAI SAKIT JANTUNG, DARAH TINGGI, KENCING MANIS DAN GOUT, DILARANG SAMA SEKALI MENONTONNYA!!