Blogger Anjing Isytihar Perang!! Kita Serang Balas!!

21 Komen

Blogger Anjing Pakatan Haram Isytihar Serang Blog Pro BN

Seekor blogger anjing kurap PR telah mengancam untuk menyerang blog-blog Pro-BN… Nampaknya anjing kurap ni benar-benar mahu mengisytiharkan perang, bagi eXception takde masalah jika nak isytihar perang sekalipun, kerana eXception akan mengajak blogger-blogger sealiran yang lain melakukan serangan balas dengan cara yang lebih terhormat…

Inilah blog yang dimaksudkan aku (klik untuk besarkan):

Ini Adalah Senarai Blog Yang Akan Gua Serang.

Kepada rakan-rakan blogger sekelian, terdapat cara untuk kita memaksa Blogger untuk menutup akaun anjing kurap ni… Iaitu dengan membuat laporan ancaman… Caranya, klik link di bawah: Report Abuse

Pilih la apa kategori korang nak, tetapi aku cadangkan ‘Hate and Violence’, kemudian klik button Continue… Kemudian klik Continue sekali lagi… Kemudian klik butang Submit. Laporan kita akan dihantar ke Blogger dan Blogger akan mengambil tindakan selanjutnya… Lagi ramai lagi bagus…

Aku dengar banyak blog Pro BN yang diserang… Untuk memastikan anda tidak diserang oleh anjing ini, sila gunakan kata laluan alfanumerik, iaitu kata laluan yang bercampur dengan nombor… Sebaiknya panjang melebihi 6 aksara… Lagi rumit kata laluan, maka bertambah rumit la dia nak cuba godam blog anda…

Cara kedua pula ialah, lapor terus ke SKMM melalui: Aduan SKMM

Kepada blogger anjing tersebut… Nantikanlah masanya… heh heh heh heh… Hang jangan ingat hang terer!!

Advertisements

Malaysiakini Diserang Penggodam?

Tinggalkan komen

Malaysiakini Diserang Penggodam


Aku baru dapat tahu portal berita karut dan fitnah Malaysiakini (TipuMalaysiaKananKiri) telah diserang. Menyebabkan berita di dalam portal tersebut tidak dapat diakses. Jika anda melayari menggunakan Mozilla Firefox atau Google Chrome, mesej seperti gambar di atas akan keluar apabila anda cuba membaca berita di dalamnya.

Aku tak pasti adakah ianya serangan penggodam atau balasan Allah kerana menyebarkan berita-berita fitnah dan menyebabkan semua berita-berita di dalam Malaysiakini tak boleh dibaca langsung, kecuali korang abaikan sahaja mesej di atas. Pastikan komputer anda dilengkapi perisian Internet Security. Antivirus sahaja tak cukup untuk menghalang serangan melalui rangkaian.

Apapun jika ianya merupakan serangan penggodam (hacker), eXception dengan ini ingin memberikan anda (hacker) tabik spring sebanyak 10 kali… Korang memang BEST!!