Pencacai PR Kecut Telur… Sivaji The Boss Cool Jer… Apa Kes?

Tinggalkan komen

Pencacai Pakatan Anak Haram Jadah Serang Ceramah Zulkifli Noordin

Buletin Utama merupakan saluran berita yang paling digeruni oleh Pakatan Rakyat dek kerana banyak menelanjangkan kepincangan parti tersebut serta kecelaruan pemimpin mereka. Malam tadi Buletin Utama menyiarkan insiden serangan semasa Zulkifli Noordin sedang memberi ceramah mengenai pendedahan fitnah Anwar terhadap Najib…

Rupa-rupanya pencacai pakatan anak haram ni kecut telur, bila Zulkifli Noordin berterusan menelanjangkan sivaji the boss mereka iaitu Anwar dalam siri ceramahnya… Mengapa mereka harus kecut telur, sedangkan Sivaji The Boss pujaan mereka tetap cool…

eXception juga hairan yang teramat sangat. Mengapa Anwar tetap cool dan steady walaupun Zulkifli Noordin membogelkannya dalam ceramah? Setelah disiasat… Inilah rahsia Anwar yang tidak ‘KECUT TELUR’ apabila konspirasinya dalam merencanakan fitnah terhadap Datuk Seri Najib dibongkar…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Rahsia Anwar tidak kecut telur... telurnya panjang dan lambat mengecut...

Rahsia Anwar tidak mudah ‘KECUT TELUR’ adalah kerana ‘TELURNYA PANJANG’ dan lambat ‘MENGECUT’

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

1 Komen

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Poster di atas banyak tersebar dalam Internet… Slogannya… Keep Calm And Support Bersih…

Pernah korang mengkaji asal-usul slogan di atas??

Untuk pengetahuan korang, slogan yang hampir serupa, iaitu: Keep Calm And Carry On

‘Keep Calm And Carry On’, adalah poster propaganda yang dihasilkan oleh kerajaan British pada tahun 1939 semasa awal Perang Dunia Kedua, yang bertujuan untuk menaikkan semangat rakyat British dalam misi penjajahan. Ianya dilihat hanya untuk pengeluran yang terhad, dan kurang dikenali. Poster ini telah dijumpai semula pada tahun 2000 dan telah disemak yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat-syarikat sektor swasta, dan digunakan sebagai tema hiasan untuk pelbagai produk lain. . Terdapat hanya dua contoh poster yang diketahui masih wujud di luar arkib kerajaan sehingga kira-kira 20 koleksi asal telah dibawa masuk ke Pertunjukan Barangan Antik pada tahun 2012 oleh anak perempuan seorang bekas ahli Royal Observer Corps.

Poster pada mulanya dihasilkan oleh Kementerian Penerangan, pada tahun 1939, pada permulaan Perang Dunia Kedua. Ia bertujuan diagihkan untuk menaikkan semangat semasa perang. Walaupun poster diedarkan hanya dalam jumlah yang terhad, 2500000 salinan telah dicetak. Pereka poster tidak diketahui.

Sumber: Wikipedia: Keep Calm and Carry On

Jelas sekali terdapat agenda Barat di sebalik kempen Bersih 3.0. Misi penjajahan psikologi sudah pun bermula… Yang mana kalangan melayu tolol dan bodoh dek disebabkan terlalu selesa hidup dalam suasana aman-damai, turut sama menjayakan Bersih 3.0 ini… Adakah mereka sedar?? Tidak?? Mereka adalah terdiri dari kalangan melayu yang tolol dan bodoh sombong, manakan mungkin mereka akan sedar hatta pendedahan seperti ini dikeluarkan…

Mengapa eXception mengatakan terdapat agenda Dajjal di dalam Bersih 3.0?? Jika korang buka lembaran sejarah… Agenda Dajjal adalah bermula dari Britain sebelum merebak ke Amerika… Kita semua sedar bahawa Britain dan Amerika merupakan sekutu kuat dalam misi memerangi Islam…

Cuba lihat lambang salib di atas mahkota itu… Tahukah anda itu lambang apa?? Itulah lambang Templar Cross…

Ianya mempunyai kaitan dengan Knight of Templar…

The Knights Templar is an international philanthropic chivalric order affiliated with Freemasonry. Unlike the initial degrees conferred in a Masonic Lodge, which only require a belief in a Supreme Being regardless of religious affiliation, the Knights Templar is one of several additional Masonic Orders in which membership is open only to Freemasons who profess a belief in the Christian religion. The full title of this Order is The United Religious, Military and Masonic Orders of the Temple and of St John of Jerusalem, Palestine, Rhodes and Malta. The word “United” in this title indicates that more than one historical tradition and more than one actual Order are jointly controlled within this system. The individual Orders ‘united’ within this system are principally the Knights of the Temple (Knights Templar), the Knights of Malta, the Knights of St Paul, and only within the York Rite, the Knights of the Red Cross. The Order derives its name from the historical Knights Templar. One theory of the origins of Freemasonry claims direct descent from the historical Knights Templar through its final fourteenth-century members who took refuge in Scotland, or other countries where the Templar suppression was not enforced. Although the theory may not be dismissed, it is usually deprecated on grounds of lack of evidence by both masonic authorities and historians.

Sumber: Knights Templar (Freemasonry)

eXception tak nak cakap lebih… Cuba berharap kepada mereka yang tersesat… Buka hati… Buka minda… Renung-renungkan… Jika was-was, dirikanlah solat istikharah… Allah Maha Mengetahui… Jauhi sebarang aktiviti yang ada snagkut paut dengan pergerakan Dajjal Laknatullah… Na’uzubillah Min Zalik…


Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Tinggalkan komen

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Poster di atas banyak tersebar dalam Internet… Slogannya… Keep Calm And Support Bersih…

Pernah korang mengkaji asal-usul slogan di atas??

Untuk pengetahuan korang, slogan yang hampir serupa, iaitu: Keep Calm And Carry On

‘Keep Calm And Carry On’, adalah poster propaganda yang dihasilkan oleh kerajaan British pada tahun 1939 semasa awal Perang Dunia Kedua, yang bertujuan untuk menaikkan semangat rakyat British dalam misi penjajahan. Ianya dilihat hanya untuk pengeluran yang terhad, dan kurang dikenali. Poster ini telah dijumpai semula pada tahun 2000 dan telah disemak yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat-syarikat sektor swasta, dan digunakan sebagai tema hiasan untuk pelbagai produk lain. . Terdapat hanya dua contoh poster yang diketahui masih wujud di luar arkib kerajaan sehingga kira-kira 20 koleksi asal telah dibawa masuk ke Pertunjukan Barangan Antik pada tahun 2012 oleh anak perempuan seorang bekas ahli Royal Observer Corps.

Poster pada mulanya dihasilkan oleh Kementerian Penerangan, pada tahun 1939, pada permulaan Perang Dunia Kedua. Ia bertujuan diagihkan untuk menaikkan semangat semasa perang. Walaupun poster diedarkan hanya dalam jumlah yang terhad, 2500000 salinan telah dicetak. Pereka poster tidak diketahui.

Sumber: Wikipedia: Keep Calm and Carry On

Jelas sekali terdapat agenda Barat di sebalik kempen Bersih 3.0. Misi penjajahan psikologi sudah pun bermula… Yang mana kalangan melayu tolol dan bodoh dek disebabkan terlalu selesa hidup dalam suasana aman-damai, turut sama menjayakan Bersih 3.0 ini… Adakah mereka sedar?? Tidak?? Mereka adalah terdiri dari kalangan melayu yang tolol dan bodoh sombong, manakan mungkin mereka akan sedar hatta pendedahan seperti ini dikeluarkan…

Mengapa eXception mengatakan terdapat agenda Dajjal di dalam Bersih 3.0?? Jika korang buka lembaran sejarah… Agenda Dajjal adalah bermula dari Britain sebelum merebak ke Amerika… Kita semua sedar bahawa Britain dan Amerika merupakan sekutu kuat dalam misi memerangi Islam…

Cuba lihat lambang salib di atas mahkota itu… Tahukah anda itu lambang apa?? Itulah lambang Templar Cross…

Ianya mempunyai kaitan dengan Knight of Templar…

The Knights Templar is an international philanthropic chivalric order affiliated with Freemasonry. Unlike the initial degrees conferred in a Masonic Lodge, which only require a belief in a Supreme Being regardless of religious affiliation, the Knights Templar is one of several additional Masonic Orders in which membership is open only to Freemasons who profess a belief in the Christian religion. The full title of this Order is The United Religious, Military and Masonic Orders of the Temple and of St John of Jerusalem, Palestine, Rhodes and Malta. The word “United” in this title indicates that more than one historical tradition and more than one actual Order are jointly controlled within this system. The individual Orders ‘united’ within this system are principally the Knights of the Temple (Knights Templar), the Knights of Malta, the Knights of St Paul, and only within the York Rite, the Knights of the Red Cross. The Order derives its name from the historical Knights Templar. One theory of the origins of Freemasonry claims direct descent from the historical Knights Templar through its final fourteenth-century members who took refuge in Scotland, or other countries where the Templar suppression was not enforced. Although the theory may not be dismissed, it is usually deprecated on grounds of lack of evidence by both masonic authorities and historians.

Sumber: Knights Templar (Freemasonry)

eXception tak nak cakap lebih… Cuba berharap kepada mereka yang tersesat… Buka hati… Buka minda… Renung-renungkan… Jika was-was, dirikanlah solat istikharah… Allah Maha Mengetahui… Jauhi sebarang aktiviti yang ada snagkut paut dengan pergerakan Dajjal Laknatullah… Na’uzubillah Min Zalik…


Hapuskan Hutang PTPTN – Agenda Jahat Gadaikan Masa Depan Anak-Anak Kita

26 Komen

Mansuh Hutang PTPTN – Jangan Gadaikan Masa Depan Anak-Anak Kita

eXception pelik dengan sikap sebilangan manusia apabila berhutang…. CUKUP LIAT NAK MEMBAYAR… Ini termasuklah graduan yang masih berhutang dengan PTPTN… Asyik bertangguh-tangguh nak bayar hutang… Kadang-kadang hutang PTPTN tak habis lagi tambah hutang lain pulak… Ada yang sudah berkerja, tapi masih enggan membayar hutang PTPTN ni… Tahukah anda, anda bakal mewariskan hutang-hutang anda kepada anak-anak anda… Jika suatu hari nanti anak-anak anda ingin menyambung pelajaran dan memohon pinjaman PTPTN tetapi ditolak atas sebab anda masih belum membayar hutang PTPTN, jangan pula anda marahkan kerajaan pula…

Ramai kalangan mahasiswa apabila mendapat pinjaman PTPTN, tanpa bertangguh, tanpa berlengah menjolikan wang pinjaman tersebut dengan membelanja kekasih, rakan-rakan, karaoke, futsal… Serta membeli barangan-barangan dengan niat untuk bermewah-mewah sebagai contoh membeli iPad, iPhone… Pada masa yang sama membeli laptop… Bukan spec biasa… Tapi spec yang mahal-mahal… Konon… jatuh standard pakai laptop cikai…

Hari demi hari, tahun demi tahun… Selepas tamat pengajian… Anda mula diterima berkerja… Selepas setahun berkerja masih lagi enggan melunaskan hutang tertunggak…. Kira nasib baik la PTPTN tu bukan Ah Long… Jika PTPTN tu mengamalkan kutipan hutang ala Ah Long… Alamatnya, kita boleh tengok ramai yang tergolek dog di dalam longkang, hilang nyawa begitu sahaja… Itupun masih tidak ada yang bersyukur…

Malah paling mengejutkan ada agenda mahu menghapuskan hutang PTPTN pula… Satu idea yang sangat BODOH… Mahasiswa-mahasiswa yang menyokong perkara ini juga adalah tergolong antara mahasiswa-mahasiswa paling BODOH…

Cuba kita fikirkan, siapa yang akan untung apabila mahu hutang PTPTN dimansuhkan?? Sudah tentu kaum kiasu yang kaya-raya… Mereka tidak perlu hairan lagi dengan PTPTN, sebab mereka mampu menanggung kos pengajian anak-anak mereka… Cuma yang tidak mampu ialah kita orang melayu… Masih ramai yang bergantung harap dengan PTPTN sebagai cara untuk meneruskan pengajian… Bayangkan jika PTPTN tidak lagi mampu memberikan pinjaman… Kita boleh lihat anak-anak kita terpaksa melupakan hasrat mereka untuk meneruskan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi apabila PTPTN sudah tiada duit… Kita hanya mampu melihat anak-anak kaum kiasu yang kaya raya memenuhi universiti… Dengan senyum lebar…

Sedarlah… Antara yang dok menyokong hapuskan hutang PTPTN tu adalah antara mereka yang MASIH BERHUTANG DENGAN PTPTN dan cukup liat membayar hutang… Jika PTPTN hutang dimansuhkan… Adakah kita gembira?? Jangan gembira sangat la… Hutang tetap hutang… Ianya tetap dikira di akhirat kelak… Persoalan sekarang, bagaimana PTPTN nak rolling duit untuk pinjaman mahasiswa baru pula, apabila ramai graduan mahu hutang mereka dihapuskan…

Penghapusa hutang PTPTN adalah bagi memenuhi agenda puak-puak tertentu yang mahu menjahanamkan melayu… Apabila PTPTN sudah tidak mampu memberikan pinjaman dan anak melayu sudah tidak mampu untuk ke peringkat yang lebih tinggi, maka ramailah melayu-melayu bodoh lahir ke dunia ini… Melayu semakin melarat hidupnya apabila kelulusan SPM tidak boleh membawa ke mana…

Berkenaan dengan caji PTPTN yang tinggi, perlu diingatkan di sini bahawa PTPTN BUKANLAH SEBUAH SYARIKAT… Yang mana boleh mendapat keuntungan dari urusniaga jual dan beli… PTPTN JUGA BUKAN BANK yang mana mengaut keuntungan berdasarkan pelaburan. PTPTN hanyalah sebuah badan yang dipertanggungjawabkan untuk memberikan pinjaman… Siapakah yang akan membayar gaji kakitangan PTPTN yang bertungkus lumus cuba memproses setiap permohonan… Bukan satu atau dua permohonan yang mereka proses… Beribu-ribu permohonan setiap hari mereka kena layan…

Andai jika anda tidak mahu membayar kos tersebut, bermakna anda tidak mahu membayar gaji kakitangan PTPTN yang memproses permohonan anda… Pada masa yang sama anda juga sedang menggali lubang kubur sendiri apabila PTPTN lingkup… Apabila ramai kakitangan beralih arah ke pekerjaan lain… Siapa yang akan memproses permohonan anda…?? Ada… Ya… itulah….

HANTU!!!

Gaddafi – Mangsa Kelicikan Agenda Zionis

Tinggalkan komen

Agenda Licik Zionis Berjaya Membunuh Muammar Gaddafi

eXception ingin mengulas sedikit mengenai insiden pembunuhan Muammar Gaddafi, bekas Presiden Libya yang boleh dikatakan menjadi mangsa percaturan agenda licik Zionis… Mengapa eXception mengatakan sebegitu, sebab Muammar Gaddafi merupakan duri dalam daging yang harus dicabut segera oleh Zionis dan sekutunya Amerika… eXception tidak menyebut Yahudi tetapi Zionis kerana bukan semua bangsa Yahudi itu sukakan keganasan…

Antara fakta yang menyokong pendapat eXception ini ialah dengan apa yang terjadi pada pemimpin Islam yang menjadi mangsa Zionis dan sekutunya Amerika… Pertama sekali kita imbas kembali tragedi 11 September 2011… Di mana dua buah pesawat penumpang (dikatakan bukan pesawat penumpang, tetapi sebuah pesawat tentera yang diubahsuai menjadi pesawat penumpang) telah melanggar tingkat atas bangunan World Trade Centre New York, Amerika Syarikat yang menyebabkan kedua-dua bangunan tersebut menyembah ke bumi menjadi abu… Amerika menuduh serangan tersebut adalah serangan kumpulan pengganas Al-Qaeda dipimpin Osama Bin Laden…

Sebenarnya ada pendapat mengatakan bahawa insiden 11 September itu bukan didalangi oleh Al-Qaeda, tetapi Amerika sendiri dengan bantuan Zionis… eXception bersetuju dengan pendapat itu kerana terdapat banyak fakta yang diberitakan bahawa kononnya pesawat tersebut membawa sebuah bom… Banyak dakwaan yang mengatakan peristiwa 11 September merupakan rancangan Amerika sendiri… Bagaimanapun, Amerika berjaya menggunakan alasan tersebut untuk menyerang Afghanistan… Sungguh menghairankan serangan dilakukan di kawasan penempatan penduduk, sedangkan mereka mendakwa Osama Laden mungkin bersembunyi di pergunungan Tora Bora… Inilah kelicikan agenda jahat mereka…

Kedua… Amerika menuduh Iraq menyimpan senjata pemusnah besar-besaran dan menggunakan alasan tersebut untuk menyerang Iraq… Hingga kini, selepas kematian Saddam Hussein, senjata pemusnah besar-besaran yang didakwa Amerika masih belum menampakkan bayangnya… Oleh itu sebagai menghalalkan tindakan mereka membunuh Saddam Hussein, maka tersebarlah cerita kononnya Saddam Hussein juga merupakan ahli Freemason… Tujuannya supaya umat Islam seluruh dunia mempercayainya dan membenci Saddam Hussein… Hal yang sama juga berlaku kepada Osama Laden yang mana kononnya terdapat cerita mengatakan Osama Laden itu tidak wujud… Jika benar Osama tidak wujud, mengapa Amerika beriya-iya memburu Osama Laden? Tujuannya satu sahaja. Iaitu mengelirukan umat Islam seluruh dunia…

Kemudian agenda Amerika berubah nada selepas Obama menjadi Presiden… Kini Amerika dengan bantuan Zionis menukar taktik… Taktik peperangan yang digunapakai oleh George W Bush kini ditukar kepada taktik serangan saraf… Melalui media yang dikuasai mereka seperti CNN, Reuters, AFP, BBC, Al-Jazeera dan lain-lain lagi… Mereka mengada-adakan cerita kononnya berlaku kekejaman ataupun salah laku yang dilakukan oleh pemimpin ini…

Media Amerika akan sentiasa memutarkan berita-berita palsu supaya dunia percaya berlaku perkara tersebut… Kita boleh lihat media yang dikuasai oleh pihak Zionis di Malaysia sentiasa memaparkan berita-berita berunsur fitnah bertujuan untuk mempengaruhi rakyat… Akan tetapi syukurlah Malaysia mempunyai ramai cybertrooper yang menyebelahi pihak kerajaan dan segera menangkis fitnah-fitnah tersebut… Tanpa bantuan cybertrooper ini, kemungkinan Malaysia bakal menjadi seperti Mesir dan Libya…

Amerika dan Zionis mampu membuat pakatan dengan melakukan satu pembunuhan… Kemudian mereka segera menuduh pemimpin ini melakukan perbuatan tersebut… Apabila lepas satu… satu insiden berlaku, maka rakyat mula menaruh syak kepada pemimpin… Rakyat mula memberontak…

Selain itu, Amerika dan Zionis juga mampu mengawal harga makanan seluruh dunia… Jika mereka mahu harga makanan satu-satu negara itu dinaikkan, maka mereka akan menggerakkan jentera mereka untuk menjadikan harga makanan melambung naik hingga menaikkan kemarahan rakyat kepada pemimpin…

Kita jangan rasa selesa dengan keadaan negara kita yang aman damai… Kerana musuh di dalam dan di luar negara sentiasa mencari peluang… Musuh di dalam negara sentiasa mencari peluang untuk menjatuhkan kerajaan sedia ada dan musuh di luar negara pula sentiasa memberi dana kepada musuh-musuh di dalam selimut ini… Malah BERSIH 2.0 juga tak kurangnya menerima dana dari agensi yang dikuasai Amerika dan Zionis…

Ramai rakyat Malaysia yang menyokong secara semberono tindakan Amerika dan Zionis itu… Terutama sekali kalangan anjing-anjing pembangkang… Ini disebabkan kebodohan dan ketololan mereka memahami agenda sebenar… Mereka juga berharap Amerika segera menyerang Malaysia… Dahsyat sungguh, sampai sanggup mintak perang berlaku kat negara kita… Mereka langsung tidak sedar dek kerana hati sudah dibutakan dengan fahaman politik sempit… eXception pasti jika berlaku perang di Malaysia nanti, merekalah antara orang pertama yang lari lintang-pukang serta melutut merayu-rayu di kaki tentera penceroboh… Pada masa itu segala penyesalan sudah tidak ada gunanya lagi…