Selain budak hingusan Aduka Taruna, nampaknya ada lagi yang menghina Almarhum Sultan Johor. Dua orang anak gampang ini bukan berbangsa melayu, tetapi cina.

Memang perangai macam anjing!! Anjing pun tak nak berkawan dengan dua orang lahanat ni…

Ini adalah blog yang aku maksudkan tu…

Sultan Johor makes a fool of himself

Pemilik blog ini ialah anak gampang yang muka sialnya itu terpampang di bawah ini…Nama dia Earl Ku Wei Hoong… Tak tau lah asal dari jirat cina mana anak gampang ni…

Tapi ini adalah blog lahanat bernama Rakyat:

http://bumiputera.blogspot.com

Walaupun artikel tersebut ditulis pada tahun 2006, tetapi kenyataannya jelas menghina kedaulatan Almarhum. Dasar komunis tak sedar diri…

Selain lahanat di atas, ada seekor lagi anjing sial bernama Pierre Lim… Lihat gambar lahanat ni di bawah…

Kalo korang berminat nak maki cina komunis ni, dipersilakan attack akaun Facebook Pierre Lim

Di bawah ini adalah screenshot kenyataan Pierre Lim anjing komunis ni…

Selain tu terdapat beberapa lagi kenyataan menghina Almarhum Sultan di dalam Internet…
Termasuklah laman ini…

Sultan of Johor and The Death Sentence

Penulis laman ini hanya dikenali sebagai Goldenhub

LAGI BLOG HINA ALMARHUM SULTAN

Ini satu lagi blog yang menghina Almarhum Sultan Johor…
Sultan of Johor is Dead ! Bravo!

Apapun diharap pihak berkuasa segera memberkas penulis-penulis blog yang menghina Almarhum Sultan Johor seberapa segera tanpa mengira bangsa, agama dan fahaman politik…

Advertisements