Page Anti PKR Club Milik Cybertrooper PR? eXception Dah Syak Lama Dah…

Bila diberitakan oleh Papa Gomo bahawa page APC ni milik PR, eXception bantai gelak sorang-sorang pepagi ni. Sampai wife eXception pun pelik, buang tebiat ke husband dia gelak sorang-sorang pepagi depan laptop… Ingat tengok cerita Mr Bean ke, Johnny English ke hape… Tapi lagi kelakar dari cerita Mr Bean…

Sebab apa eXception gelak… Sebab eXception dah suspect lama dulu lagi… eXception syak bahawa page APC ni telah kena hijack dan admin-admin yang pro BN semua dah kena tendang… Tak lama dulu masa kecoh pasal isu perempuan meroyan dalam APC yang dok buat kecoh (eXception lupa nama budak perempuan tu) sampai ramai cybertrooper pro BN dan admin yang menegur sikap budak tu yang meroyan sampai orang yang menegur perbuatan meroyan dia habis semua kena ban… Termasuklah eXception…

eXception tahu APC ni dulu sememangnya hasil inisiatif cybertrooper pro BN dulu… Tapi itu dulu… Sekarang cybertrooper PR dah hijack habis satu page… Puncanya ialah apabila ada admin master dalam APC terlalu percaya dengan admin meroyan ni… Semua kuasa diberikan bulat-bulat termasuklah block atau ban ahli…

eXception juga dah lama tinggalkan page tu sejak kena ban… Kemudian beralih kepada page Nadi Rakyat… Buat masa ni eXception masih menaruh kepercayaan kepada oage Nadi Rakyat ini dan percaya ianya bersih dari elemen luar… Kerana owner page Nadi Rakyat tidak sesuka hati memberi jawatan admin kepada sesiapa… Jadi pesan eXception kepada owner page Nadi Rakyat, teruskan usaha anda dan berhati-hati dengan jerat cybertrooper Pakatan Rakyat… Mereka takkan senyap selagi satu-persatu page milik cybertrooper BN jatuh ke tangan mereka…

Di sini eXception ingin menyeru supaya cybertrooper BN di dalam APC segera keluar dari APC dan join Nadi Rakyat…

DANGER – Pages Anti-PKR Club Adalah Milik Pakatan Pembangkang Dalam Menghancurkan BN

Advertisements