Panas!! Lagi Pendedahan Pemilik Akaun Israeli National Bank!!

2 Komen

Lagi Pendedahan Pemilik Akaun Israeli National Bank

Semalam sahabat eXception, AAKJ dah dedahkan sebahagian pemilik akaun Israeli National Bank… Hari ni AAKJ berikan senarai penuh pemilik akaun tersebut dari bapak, kepada mak, kepada anak, kepada menantu, kepada kroni-kroni dan keluarga mertua…

Mungkin ada yang tak percaya… Apapun korang simpan dulu rasa tak percaya korang tu dalam peti ais… Baca senarai di bawah… eXception cuma bagi sebahagian jer… Nak lebih banyak masuk ke blog AAKJ… Okehhh??!!!

Klik imej fail sulit di bawah untuk melihat senarai tersebut…

Click Me!!
Klik imej di atas…

Advertisements

Panas!! Akaun Israeli International Bank Ini Milik Siapa??

1 Komen

Milik Siapakah Akaun Israeli International Bank Ini?

Satu pembongkaran berjaya dibuat ke atas akaun ini yang dikatakan milik seorang anak kepada seorang pemimpin kanan sebuah parti politik… Siapakah dia? Adakah dia anak kepada pemimpin UMNO? Adakah anak kepada pemimpin PR?

Azmy Awang Kelana Jaya (AAKJ) membuat pembongkaran ini di dalam blognya AAKJ.COM… Sungguh tak sangka, dalam parti tersebut dok canang satu kampung kaitan parti yang dimusuhinya itu mempunyai kaitan dengan Israel dan Yahudi rupa-rupanya ada satu rahsia yang tidak kita ketahui… Iaitu anak kepada pemimpin kanan parti sendiri mempunyai akaun bank di Israel… Klik imej di bawah untuk membuka fail sulit ini…

Click Me!!
Klik imej di atas…