Eskremely Hot!! Video Aiskrim Shamsidar Sudah Tersebar??

Tinggalkan komen

Panas!! Video Aiskrim Shamsidar Sudah Tersebar??

eXception menerima satu emel dari seorang pembaca blog yang mengatakan beliau sudah ‘upload’ video kontraversi Shamsidar jilat aiskrim yang didakwa oleh Nalakarupan… Maka eXception klik link You Tube yang diberikan… Manalah tahu, mungkin ianya benar-benar telah tersebar…

Hampeh!! Terkena lagi eXception!!!

Advertisements

Gempar!! Azmin Ali Maki Anwar?? Pasal Apa??

6 Komen

Azmin Maki Anwar… Adakah Shamsidar Puncanya??

Tak sangka, selepas bertahun-tahun menjadi balaci kepada Anwar…

Selepas bertahun-tahun menadah jubor untuk Anwar…

Selepas bertahun-tahun menyedekahkan bini sendiri untuk Anwar…

Kesabaran Azmin akhirnya sampai ke penghujung…

Azmin tidak mampu lagi menahan sabar dan memaki hamun Anwar di dalam sebuah ceramah…

Antara makian dan cercaan terhadap Anwar, termasuklah babi, kepala bapak kau dan haram jadah…

Apakah punca kemarahan Azmin?? Adakah disebabkan merasakan dirinya terlalu dayus??

Dayus disebabkan merelakan isterinya sendiri dikongkek Anwar??

Jawapannya… di dalam video di bawah…

Kepada anjing-anjing PR yang BUTTHURT… Sila tengok video di bawah pula… Inilah video yang korang edit dulu…

Persoalan sekarang, kenapa korang perlu BUTTHURT?? Korang boleh buat?? Kenapa kitaorang tak boleh buat??

Korang nak maki eXception sampai 10 kontena pun eXception tak layan, sebab memang standard pemikiran korang macam tu…

Korang buat boleh… Orang lain buat tak boleh… PTUIHHH!!!

Lagi isu saham bernilai RM 8 Juta

13 Komen

Isu Skandal Saham Bernilai RM 8 Juta Azmin

Berikut adalah antara gambar slip dan cek yang aku perolehi dari blog Gerakan Anti PKR dan blog X-PKR.

Jika ingin kepastian kesahihan bukti yang diperolehi sila rujuk kepada penulis blog tersebut.

Gambar-gambar di atas adalah ihsan dari blog Gerakan Anti PKR dan blog X-PKR.

Azmin beli saham bernilai lebih 8 Juta!?

14 Komen

Azmin, isteri, ipar didakwa beli saham bernilai

SHAH ALAM 13 Nov. – Pengerusi Yayasan Pembangunan Belia India Malaysia, S.A. Vickneswaran mendakwa memiliki dokumen berkaitan pembelian saham melibatkan tiga individu termasuk Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Azmin Ali yang mencecah RM8 juta pada awal 1990-an.

Dua lagi individu yang terbabit seperti didakwa dalam dokumen itu ialah isteri Azmin, Shamshida Tahrin dan iparnya, Jamal Tahrin.

Vickneswaran mendakwa, dokumen itu diterima daripada seorang lelaki tidak dikenali yang menyerahkannya kepada pengawal keselamatan di rumahnya di Kota Kemuning pada pukul 3 pagi, semalam.

Katanya, kesemua dokumen itu hanya dibuka di sebelah pagi iaitu semasa bersarapan.

“Setelah diteliti saya mendapati dokumen itu melibatkan urusan peruntukan unit-unit saham, pembelian saham dan jumlah kemasukan wang dalam akaun-akaun yang melibatkan tiga individu.

“Mengikut dokumen ini dalam tempoh tiga tahun mulai 1992, seorang daripadanya telah membelanjakan kira-kira RM800,000 untuk membeli saham, manakala jumlah saham yang dibeli seorang lagi mencecah RM8.5 juta,” katanya pada sidang akhbar di pejabatnya di sini hari ini.

Wah banyak betul duit nko ya? Mana agaknya dia dapat duit sebanyak itu? Awal 1990 an ketika itu Al-Juburi masih berada di dalam kabinet, sudah pastilah dia mendapat duit tersebut hasil dari menjual bininya kepada Al-Juburi… Kenapa tak percaya? Masih ingatkah korang pada skandal Al-Juburi dan Shamsida? Umi Halfida pernah mendedahkannya suatu masa dulu.