Cybertrooper PR Langgar Fatwa Hj Hadi??

Tinggalkan komen

Cybertrooper PR Langgar Fatwa Hj Hadi??

Akhirnya pencacai DAP tak kira Facebooker dan Blogger melanggar fatwa Presiden PAS, Haji Abdul Hadi Awang. Masih ingatkah semasa cctv rakaman video seks Anwar tersebar Haji Hadi pernah mengeluarkan ‘fatwa’ mengatakan “Kita berpegang kepada konsep empat saksi yang adil dalam kes zina dan liwat. Video tidak boleh jadi saksi sebab video ini besi, dia tiada mata dan telinga,”

Gara-gara kes seorang pegawai Polis mengamuk di dalam sebuah hotel, ramai blog milik Pakatan Anak Haram jadah seperti Milo Suam, Amenoworld dan Anak Sungai Derhaka cuba menjadi jaguh mengulas video tersebut dengan penuh emosi… Sungguh pelik… Mengapa mereka boleh percaya lelaki di dalam CCTV itu ialah pegawai polis?? Mungkin juga UMNO yang cari lelaki yang mempunyai persamaan dengan pegawai polis itu… eXception tidak percaya sama sekali, lelaki di dalam cctv dan pegawai polis tersebut adalah orang yang sama… Sebab lelaki di dalam CCTV perutnya buncit, manakala pegawai polis tersebut perutnya tidak buncit… Malah video cctv ini juga kabur dan jelas ianya video yang di edit dan dihasilkan oleh UMNO… Mengapa blogger PR percaya?? Blogger PR perlu mengemukakan 4 orang saksi yang tidak FASIK… Cina pekerja hotel ni tak boleh dijadikan saksi kerana cina ni kafir dan FASIK…

Jika mereka percaya dengan cctv pegawai polis yang mengamuk ini, sepatutnya mereka WAJIB mempercayai insan di bawah ialah Anwar Bin Ibrahim….

Tetapi sungguh menghairankan mereka tidak percaya dengan rakaman cctv skandal seks Anwar, tetapi mereka mempercayai rakaman cctv pegawai polis mengamuk. Tetapi mereka telah melanggar fatwa Presiden PAS secara mereka tak sedar… Maka jelas semua cybertrooper PR yang percaya akan video ini telah jatuh KUFUR, mengikut ajaran PAS…

Inilah sikap double standard pencacai DAP… Apabila satu-satu perkara tidak menyebelahi mereka. Mereka akan keluarkan fatwa-fatwa sesat berputar-belit untuk meyakinkan pengikutnya… Seboleh-boleh mereka menafikan segala bukti-bukti yang ditunjukkan atas alasan ianya rekaan UMNO… Malah UMNO juga yang mengupah lelaki yang menyerupai Anwar berlakon di dalam rakamn cctv skandal china doll…

Namun, apabila satu-satu isu menyebelahi mereka. Mereka melupakan terus fatwa-fatwa sebelum ini dikeluarkan oleh Ulamak PAS… Mereka lupa akan kenyataan putar belit mereka tentang rakaman cctv Anwar… Demi keghairahan menjadi jaguh… Tapi sayang… Dek kerana mengejar populariti dan fulus… Mereka sebenarnya mereka telah tersilap langkah… Sila satu langkah lagi… CHECKMATE!!

Blogger yang melanggar fatwa Hj Hadi

Tiada senjata ditemui pada Pegawai yang mengamuk itu kata Timb. Ketua Polis N9.

CCTV berjaya rakam Polis mengamuk di Seremban

Isu polis mengamuk – PISTOL BUKAN SENJATA?

Nota: Kepada pencacai DAP sekelian, jika korang boleh percaya cctv amuk dalam hotel… Mengapa korang begitu berat sekali hendak percaya cctv skandal china doll dalam bilik hotel??

Advertisements

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 4

Tinggalkan komen

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 4 – The Epic Never Ended…

Even kids know how to hold a toy gun…

Nota: Butthurt?? Sentap??? Rileks la jangan le EMO… Ha ha ha ha ha…

As Posted On: Kelantan’s Chief Minister. Holding Gun Level FAIL!! Part 2

P/S: The Epic Never Ever Ended…

Ramai Pencacai PAS Ramai Yang Butthurt…

7 Komen

Isu Gambar Pok Nik Salah Pegang Pistol… Ramai Pencacai PAS Yang Butthurt…

Ramai pencacai PAS yang BUTTHURT ataupun SENTAP bila gambar orang tua tu pegang pistol eXception siarkan… Ha ha ha… Tau pulak korang BUTTHURT? Time korang sedap-sedap gelakkan Najib susun batu salah… Korang tak ingat BUTTHURT… At least eXception takdelah sampai attack blog cai-cai PR dok maki-maki tak tentu pasal… eXception guna COUNTER ATTACT dengan cara lebih BERHEMAH… Di bawah ini adalah tiga hasil yang eXception buat dalam projek COUNTER ATTACK ni selama dua hari…

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 1

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 2

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 3

Ada pencacai PAS yang BUTTHURT mengatakan eXception cuba memfitnah Tok Garunya yang TERSOHOR…

eXception bantai gelak dengan kebodohan PENCACAI TAIK PAS ni… Biar eXception siarkan gambar yang dimaksudkan pencacai bodoh tahap beruk ni, kononnya gambar yang sengaja eXception tak keluarkan…

Bandingkan pula dengan gambar ini…

Bagi yang BUTA HATI… Akan menganggap senjata pada kedua-dua gambar di atas adalah SAMA… HAKIKATNYA… Kedua-dua senjata tersebut ADALAH BERBEZA…

Senjata dalam gambar kedua itu adalah sepucuk REVOLVER… Di bawah ini ialah imej REVOLVER…

Jika korang seorang yang bijak… Sekali pandang sudah boleh tahu perbezaan antara dua senjata yang Pok Nik ni pegang… Maka jelas eXception tidak menipu mahupun memfitnah… Memang cara Pok Nik pegang revolver tu salah… Bukan itu caranya pegang pistol… Budak kecik pun tahu bagaimana memegang pistol mainan…

eXception bukanlah hendak defend Najib pasal salah susun batu-bata tu lebih-lebih, tapi kita tak boleh salahkan dia sebab dia dibesarkan dalam keluarga yang senang… Bapanya Perdana Menteri Kedua… Lagipun dia tidak ada pengalaman buat kerja-kerja menyimen batu-bata… Jadi bila first time kena melepa batu-bata… Memang kekok… Sudah takdirnya sejarah hidupnya Najib ni dibesarkan dalam suasana mewah… Adakah kita nak salahkan Allah hanya disebabkan itu?? Sebab segala apa yang berlaku atas kekuasaan Allah…

Oklah… Stop pasal tu… Tak nak lebih-lebih… Nanti korang kata eXception mengampu lak… Ha ha ha ha ha!! Adios!! Jumpa lagi petang nanti!! Kepada pencacai-pencacai PAS yang sudi meninggalkan komen… Terima kasih banyak-banyak… Yang tak leh tahan tu ada pulak yang pandai cipta hadis… Anyway… eXception hargai kreativiti korang… Ha ha ha ha ha…. Jangan BUTTHURT yaa??

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 3

3 Komen

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 3

Even kids know how to hold a toy gun…

Nota: Apa korang ingat korang boleh siar pasal Najib silap susun batu-bata, kitaorang boleh senyap?? Ha ha ha ha ha!!

Part 1 Posted On Kelantan’s Chief Minister. Holding Gun Level FAIL!!

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 3

Tinggalkan komen

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 3

Even kids know how to hold a toy gun…

Nota: Apa korang ingat korang boleh siar pasal Najib silap susun batu-bata, kitaorang boleh senyap?? Ha ha ha ha ha!!

Part 1 Posted On Kelantan’s Chief Minister. Holding Gun Level FAIL!!

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 2

22 Komen

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 2

Even kids know how to hold a toy gun…

Nantikan Part 3 malam nanti…

Nota: Apa korang ingat korang boleh siar pasal Najib silap susun batu-bata, kitaorang boleh senyap?? Ha ha ha ha ha!!

Part 1 Posted On Kelantan’s Chief Minister. Holding Gun Level FAIL!!

Holding Gun Level Failed Part 1

6 Komen

Nik Aziz Holding Gun Level Failed Part 1

Nantikan Part 2 dan Part 3 esok…

Nota: Apa korang ingat korang boleh siar pasal Najib silap susun batu-bata, kitaorang boleh senyap?? Ha ha ha ha ha!!

As Posted On Kelantan’s Chief Minister. Holding Gun Level FAIL!!

Older Entries