Gempar!! Pesakit Mental Terlepas Masuk Parlimen??

Tinggalkan komen

Pesakit Mental Terlepas Masuk Parlimen?? Semua Salah UMNO… Takdir…

eXception baru mendapat perkhabaran dari wartawan CNNN (Cik Nab News Network) yang mengatakan Parlimen telah diserang oleh sekumpulan pesakit mental yang terlepas lari dari hospital berhampiran…

Inilah gambar yang dimaksudkan oleh wartawan CNNN tadi…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dasat ooo… Ada yang mengaku monyet… ada gak yang mengaku kanggaroo… Memang gila semuanya… Confirm!! Ha ha ha ha ha ha!!

Gambaran Demonstrasi Bersih 4.0

2 Komen

Gambaran Demonstrasi Bersih 4.0

Inilah gambaran dalam otak eXception, apa yang akan berlaku pada BERSIH 4.0 nanti…

Jika BERSIH 3.0 Pakatan Anak Haram Jadah berjaya mengumpulkan puluhan ribu demonstran…

Jika BERSIH 3.0 mereka menerima dana dari luar…

Inilah akan terjadi apabila BERSIH 4.0 tidak lagi mendapat dana dari luar…

Apa lagi dengan keadaan ekonomi Amerika yang sudah tenat…

Apa lagi bilangan demonstran tak sampai ribuan…

Apa lagi bila RAKYAT sudah BOSAN dengan game play PAKATAN ANAK HARAM JADAH…

Apa lagi demonstran sudah tidak lagi DUDUK DAN BANTAH…

Maka eXception persembahkan…

.

.

.

.

.

.

.

.

BERSIH 4.0 : BARING . TADAH


Aksi demonstran Bersih 4.0 yang berbaring di atas jalan sambil menadah tubuhnya dilenyek tayar lori…

Panas!! Bukti Sokongan Rakyat Dalam #Bersih3

3 Komen

Bukti BERSHIT 3.0 Mendapat Sokongan Rakyat…

Hari ini bakal berlaku demonstrasi tak berapa nak HARAM sebab KDN dan Kerajaan sendiri bagi GREEN LIGHT… Cuma kalangan pendemo adalah terdiri daripada anak-anak haram dari Pakatan Anak Haram Jadah… Kemungkinan akan berlakunya pertempuran antara puak-puak Pakatan Anak Haram Jadah ni dengan anggota DBKL apabila mereka berdegil dan menunjuk kesamsengan mereka mahu menuntut Dataran Merdeka yang merupakan hak milik DBKL menjadi tempat mereka melakukan demo DUDUK BERAK CEBOK…

Inilah kesamsengan anak-anak haram dari Pakatan Anak Haram Jadah… Itu belum jadi pemimpin… Esok dah jadi pemimpin tanah orang pun dirampas sesuka hati dengan cara samseng… Korang ingat Dataran Merdeka tu milik korang ke?? Korang ingat Dataran Merdeka tu milik rakyat ke?? Berapa korang bayar untuk kos selenggara Dataran Merdeka tu bongok??

Apapun… Disebalik BERSHIT 3.0 ini, telah menimbulkan sokongan rakyat terutama di kalangan peniaga di Jalan TAR dan sekitarnya… Mereka menyokong sekiranya demo BERSHIT ini dilakukan di dalam stadium supaya tak mengganggu perniagaan mereka. Manakan tidaknya… Dalam BERSHIT 2.0 yang lepas mereka terpaksa menanggung kerugian apabila menutup premis perniagaan untuk mengelakkan premis perniagaan dipecah masuk… Perangai anak-anak haram dari Pakatan Anak Haram Jadah ni bukan boleh dikira… Sebab masing-masing telah disuntik virus sawan babi… Mereka akan menyondol apa sahaja yang menghalang mereka…