Jalur Gemilang Versi Republik Malaysia

Tinggalkan komen

Jalur Gemilang Versi Republik Malaysia

Dulu kutuk jalur gemilang serupa dengan bendera Amerika…

Dulu kutuk arwah pencipta jalur gemilang kerana mereka jalur gemilang sebegitu rupa…


Sekarang diorang pulak tunjuk kebodohan…

Konon nak tukar jalur gemilang lama kepada versi Pakatan Rakyat…

Tapi bila tengok balik, rekabentuk dah serupa dengan bendera Republik Singapura…

Jelas cita-cita Pakatan Rakyat mahu menubuhkan kerajaan republik di Malaysia…

Jelas cita-cita Pakatan Rakyat mahu menumbangkan sistem beraja di Malaysia…

Ayuh!! Bangkit!! Selamatkan Malaysia daripada Pakatan Rakyat!!

Advertisements

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

1 Komen

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Poster di atas banyak tersebar dalam Internet… Slogannya… Keep Calm And Support Bersih…

Pernah korang mengkaji asal-usul slogan di atas??

Untuk pengetahuan korang, slogan yang hampir serupa, iaitu: Keep Calm And Carry On

‘Keep Calm And Carry On’, adalah poster propaganda yang dihasilkan oleh kerajaan British pada tahun 1939 semasa awal Perang Dunia Kedua, yang bertujuan untuk menaikkan semangat rakyat British dalam misi penjajahan. Ianya dilihat hanya untuk pengeluran yang terhad, dan kurang dikenali. Poster ini telah dijumpai semula pada tahun 2000 dan telah disemak yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat-syarikat sektor swasta, dan digunakan sebagai tema hiasan untuk pelbagai produk lain. . Terdapat hanya dua contoh poster yang diketahui masih wujud di luar arkib kerajaan sehingga kira-kira 20 koleksi asal telah dibawa masuk ke Pertunjukan Barangan Antik pada tahun 2012 oleh anak perempuan seorang bekas ahli Royal Observer Corps.

Poster pada mulanya dihasilkan oleh Kementerian Penerangan, pada tahun 1939, pada permulaan Perang Dunia Kedua. Ia bertujuan diagihkan untuk menaikkan semangat semasa perang. Walaupun poster diedarkan hanya dalam jumlah yang terhad, 2500000 salinan telah dicetak. Pereka poster tidak diketahui.

Sumber: Wikipedia: Keep Calm and Carry On

Jelas sekali terdapat agenda Barat di sebalik kempen Bersih 3.0. Misi penjajahan psikologi sudah pun bermula… Yang mana kalangan melayu tolol dan bodoh dek disebabkan terlalu selesa hidup dalam suasana aman-damai, turut sama menjayakan Bersih 3.0 ini… Adakah mereka sedar?? Tidak?? Mereka adalah terdiri dari kalangan melayu yang tolol dan bodoh sombong, manakan mungkin mereka akan sedar hatta pendedahan seperti ini dikeluarkan…

Mengapa eXception mengatakan terdapat agenda Dajjal di dalam Bersih 3.0?? Jika korang buka lembaran sejarah… Agenda Dajjal adalah bermula dari Britain sebelum merebak ke Amerika… Kita semua sedar bahawa Britain dan Amerika merupakan sekutu kuat dalam misi memerangi Islam…

Cuba lihat lambang salib di atas mahkota itu… Tahukah anda itu lambang apa?? Itulah lambang Templar Cross…

Ianya mempunyai kaitan dengan Knight of Templar…

The Knights Templar is an international philanthropic chivalric order affiliated with Freemasonry. Unlike the initial degrees conferred in a Masonic Lodge, which only require a belief in a Supreme Being regardless of religious affiliation, the Knights Templar is one of several additional Masonic Orders in which membership is open only to Freemasons who profess a belief in the Christian religion. The full title of this Order is The United Religious, Military and Masonic Orders of the Temple and of St John of Jerusalem, Palestine, Rhodes and Malta. The word “United” in this title indicates that more than one historical tradition and more than one actual Order are jointly controlled within this system. The individual Orders ‘united’ within this system are principally the Knights of the Temple (Knights Templar), the Knights of Malta, the Knights of St Paul, and only within the York Rite, the Knights of the Red Cross. The Order derives its name from the historical Knights Templar. One theory of the origins of Freemasonry claims direct descent from the historical Knights Templar through its final fourteenth-century members who took refuge in Scotland, or other countries where the Templar suppression was not enforced. Although the theory may not be dismissed, it is usually deprecated on grounds of lack of evidence by both masonic authorities and historians.

Sumber: Knights Templar (Freemasonry)

eXception tak nak cakap lebih… Cuba berharap kepada mereka yang tersesat… Buka hati… Buka minda… Renung-renungkan… Jika was-was, dirikanlah solat istikharah… Allah Maha Mengetahui… Jauhi sebarang aktiviti yang ada snagkut paut dengan pergerakan Dajjal Laknatullah… Na’uzubillah Min Zalik…


Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Tinggalkan komen

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Poster di atas banyak tersebar dalam Internet… Slogannya… Keep Calm And Support Bersih…

Pernah korang mengkaji asal-usul slogan di atas??

Untuk pengetahuan korang, slogan yang hampir serupa, iaitu: Keep Calm And Carry On

‘Keep Calm And Carry On’, adalah poster propaganda yang dihasilkan oleh kerajaan British pada tahun 1939 semasa awal Perang Dunia Kedua, yang bertujuan untuk menaikkan semangat rakyat British dalam misi penjajahan. Ianya dilihat hanya untuk pengeluran yang terhad, dan kurang dikenali. Poster ini telah dijumpai semula pada tahun 2000 dan telah disemak yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat-syarikat sektor swasta, dan digunakan sebagai tema hiasan untuk pelbagai produk lain. . Terdapat hanya dua contoh poster yang diketahui masih wujud di luar arkib kerajaan sehingga kira-kira 20 koleksi asal telah dibawa masuk ke Pertunjukan Barangan Antik pada tahun 2012 oleh anak perempuan seorang bekas ahli Royal Observer Corps.

Poster pada mulanya dihasilkan oleh Kementerian Penerangan, pada tahun 1939, pada permulaan Perang Dunia Kedua. Ia bertujuan diagihkan untuk menaikkan semangat semasa perang. Walaupun poster diedarkan hanya dalam jumlah yang terhad, 2500000 salinan telah dicetak. Pereka poster tidak diketahui.

Sumber: Wikipedia: Keep Calm and Carry On

Jelas sekali terdapat agenda Barat di sebalik kempen Bersih 3.0. Misi penjajahan psikologi sudah pun bermula… Yang mana kalangan melayu tolol dan bodoh dek disebabkan terlalu selesa hidup dalam suasana aman-damai, turut sama menjayakan Bersih 3.0 ini… Adakah mereka sedar?? Tidak?? Mereka adalah terdiri dari kalangan melayu yang tolol dan bodoh sombong, manakan mungkin mereka akan sedar hatta pendedahan seperti ini dikeluarkan…

Mengapa eXception mengatakan terdapat agenda Dajjal di dalam Bersih 3.0?? Jika korang buka lembaran sejarah… Agenda Dajjal adalah bermula dari Britain sebelum merebak ke Amerika… Kita semua sedar bahawa Britain dan Amerika merupakan sekutu kuat dalam misi memerangi Islam…

Cuba lihat lambang salib di atas mahkota itu… Tahukah anda itu lambang apa?? Itulah lambang Templar Cross…

Ianya mempunyai kaitan dengan Knight of Templar…

The Knights Templar is an international philanthropic chivalric order affiliated with Freemasonry. Unlike the initial degrees conferred in a Masonic Lodge, which only require a belief in a Supreme Being regardless of religious affiliation, the Knights Templar is one of several additional Masonic Orders in which membership is open only to Freemasons who profess a belief in the Christian religion. The full title of this Order is The United Religious, Military and Masonic Orders of the Temple and of St John of Jerusalem, Palestine, Rhodes and Malta. The word “United” in this title indicates that more than one historical tradition and more than one actual Order are jointly controlled within this system. The individual Orders ‘united’ within this system are principally the Knights of the Temple (Knights Templar), the Knights of Malta, the Knights of St Paul, and only within the York Rite, the Knights of the Red Cross. The Order derives its name from the historical Knights Templar. One theory of the origins of Freemasonry claims direct descent from the historical Knights Templar through its final fourteenth-century members who took refuge in Scotland, or other countries where the Templar suppression was not enforced. Although the theory may not be dismissed, it is usually deprecated on grounds of lack of evidence by both masonic authorities and historians.

Sumber: Knights Templar (Freemasonry)

eXception tak nak cakap lebih… Cuba berharap kepada mereka yang tersesat… Buka hati… Buka minda… Renung-renungkan… Jika was-was, dirikanlah solat istikharah… Allah Maha Mengetahui… Jauhi sebarang aktiviti yang ada snagkut paut dengan pergerakan Dajjal Laknatullah… Na’uzubillah Min Zalik…


Bersih 3.0: Contoh Tahap Kebodohan Pencacai Pakatan Rabak

Tinggalkan komen

Bersih 3.0: Contoh Tahap Kebodohan Pencacai Pakatan Rabak

Bersih 3.0 yang dijangka diadakan pada April ini, jelas menggambarkan betapa kotornya dan bodohnya akal pencacai Pakatan Rabak…

Seperti mana yang dituntut dalam Bersih 2.0 yang lepas, Suruhanjaya Pilihanraya telah pun meluluskan beberapa perkara yang penganjur Bersih 2.0 mahu, iaitu antaranya termasuklah penggunaan dakwat kekal dalam PRU 13 nanti… Itu pun masih nak anjurkan lagi perhimpunan haram….

eXception cukup hairan, mengapakah mereka mahu memilih Dataran Merdeka sebagai lokasi perhimpunan ini, tidak di Stadium Shah Alam… Tidak di Stadium Batu Kawan… Setelah melakukan bedah siasat terhadap otak seorang pencacai tegar Pakatan Rabak, maka gambaran seperti di bawah eXception perolehi…

Imej di atas jelas menunjukkan contoh mentaliti bodoh pencacai Pakatan Rabak yang melanggar apa sahaja segala amaran dan larangan…

Mereka peduli apa… Sebab otak mereka sudah rosak dan tidak boleh berfikir secara waras lagi…

Ayuh Ber-HIMPUN Hari Ini!!

Tinggalkan komen

Perhimpunan Sejuta Ummah Selamatkan Aqidah

Ayuh sahabat-sahabat sekelian kita turun ke Stadium Shah Alam hari ini untuk menyertai HIMPUN… Tak perlu korang takut, sebab perhimpunan ini merupakan perhimpunan aman… Dijamin bebas dari halangan pihak Polis… Tetapi tak tau la kot kerajaan negeri arahkan Polis menghalang pulak…

Kita tinggalkan sementara perbezaan fahaman politik kat rumah… Korang hadir ke stadium bukan kerana UMNO… Bukan kerana PAS… Bukan kerana PKR… Bukan kerana DAP… Ehhh… DAP Islam kerr?? Korang semua hadir adalah sebagai UMAT ISLAM yang berjuang mahu menyelamatkan aqidah umat Islam yang lain…

Bagi yang meminggirkan perhimpunan HALAL ini, eXception tak boleh nak kata apa sebab korang memang suka benda yang haram macam khinzir, arak dan BERSIH… Apapun eXception doakan supaya umat Islam yang enggan menyertai HIMPUN atas dasar politik sempit atau atas kerana tunduk kepada kafirin… Mudah-mudahan Allah bukakan pintu hati anda untuk menyertai HIMPUN… Tak perlu takut kepada kafirin… Terutama sekali dengan DAP yang jelas menentang HIMPUN tetapi menyokong BERSIH…

Kepada yang mengatakan bahawa HIMPUN ini anjuran UMNO, ternyata anda silap… Jika benar ianya anjuran UMNO, kami sudah pasti mengadakan HIMPUN ini di Stadium Bukit Jalil yang lebih besar dan luas… Atau di PWTC yang selesa dan berhawa dingin… Tetapi ianya dianjurkan oleh UMAT ISLAM yang sayangkan Agama dan Umatnya…

Syukur… Tindakan Pantas Kerajaan Menyelamatkan Negara…

Tinggalkan komen

Huru-Hara Di London. Syukur Malaysia Tak Jadi Macam Ni.

Lihatlah bagaimana keadaan kota London yang gah dulu kini berubah menjadi medan pertempuran antara perusuh dan Polis. Ianya bermula dari perhimpunan yang dikatakan ‘aman’ kemudian bertukar menjadi huru-hara…

Syukurlah kerana PDRM dan Kerajaan Barisan Nasional bertindak cepat semasa perhimpunan haram Bersih 2.0 yang lalu untuk mengelakkan perkara ini berlaku di Malaysia… Lihatlah sendiri bagaimana perhimpunan yang asalnya aman, bertukar menjadi mimpi ngeri. Mahukah kita melihat negara kita kucar-kacir sebegini?

Bersih 2.0 dikatakan mahu berhimpun secara aman, tetapi siapakah boleh memberikan jaminan huru-hara seperti di atas tidak berlaku? Siapa yang boleh beri jaminan? Ambiga? Anwar?

Lihatlah bagaimana rupa kota London sekarang… Bangunan-bangunan dibakar… Kedai dipecahkan… Bank-bank tak terkecuali dipecah masuk… Jika ini terjadi di Malaysia, siapa yang mahu bertanggungjawab? Ambiga pasti dengan mudah akan berkata; ‘Saya tak mampu untuk mengawal ribuan penunjuk perasaan dari bertindak ganas…’ Malah Anwar juga pasti akan berkata sebegini; ‘Huru-hara yang berlaku adalah berpunca dari kegagalan PDRM mengawal keadaan’… Mereka sudah pasti akan melepaskan diri dari bertanggungjawab jika huru-hara berlaku di Malaysia…

Apapun eXception mengucapkan tahniah kepada Polis Di Raja Malaysia dan Kerajaan Barisan Nasional kerana berjaya mengawal perhimpunan haram Bersih 2.0 dari terus merebak menjadi huru-hara.

Malah bilangan kematian juga adalah sifar sewaktu PDRM berusaha mengawal keadaan, kecuali ada yang buat-buat mati kerana nak dapat nama dan berharap PDRM dapat nama busuk… Tapi akhirnya tembelang pecah… Ha ha ha ha…

Nota: Kemungkinan punca huru-hara di London adalah akibat badi perhimpunan Bersih 2.0 yang didalangi oleh barat. Allah itu Maha Kuasa… Dipulangkan semula kekotoran dari Bersih 2.0 kembali ke barat… Amin…

BERSIH 2.0 – Bersih Sangat Ke PKR Ni?

Tinggalkan komen

BERSIH 2.0 – Bersih Sangat Ke PR Ni?

Satu Malaysia, PR dok palu gong mencanang dan mengajak rakyat Malaysia supaya turun ke ibu kota untuk melakukan perhimpunan haram kononnya untuk menuntut supaya diadakan pilihanraya yang bersih, telus dan adil…

Tapi di sini aku nak tanya kepada juak-juak PR yang dok palu canang ni… Pemimpin korang ni bersih sangat ke? Aku tengok PKR dengan PAS lagi lah lok lak…

PKR dengan masalah dalaman parti yang mana ramai kalangan ahli tidak berpuas hati dengan manipulasi undi yang mana muka-muka favorite Al-Juburi menaiki takhta PKR manakala muka-muka baru yang toya dan takde value serta tak tau mengampu Punaisihat Parti… Malah kebanyakan pemilihan berlaku kekecohan kerana ramai ahli tidak berpuas hati dengan undi… Isu ini gagal dijawab oleh Punaisihat PKR dan kebanyakan pemimpin PKR berdalih mengatakan ahli UMNO sengaja sabotaj pemilihan tersebut… Lawak sungguh…

Malah bukan sahaja dalam PKR, malah dalam PAS pun tak kurang hebat bau bangkainya… Dengan isu politik wang dalam pemilihan yang lepas-lepas malah pemilihan 2011 kita boleh lihat ramai golongan Ulama’ PAS disingkirkan, manakala golongan professional Pro Anwar (Erdogan) pula naik…

Isu Nik Aziz memberi ‘zakat’ kepada orang asli semasa pilihanraya kecil di Kelantan yang lepas juga juga menjadi isu hangat… Manakala Nik Aziz tidak mengaku ianya rasuah, tetapi merupakan zakat… Mengapakah sewaktu PRK baru nak beri zakat? Kenapa sebelum ini langsung Nik Aziz tak pedulikan hidup mati orang asli tersebut?

Satu soalan ingin eXception kemukakan kepada juak-juak PKR ni….

BERSIH SANGAT KE PERMIMPIN KORANG??

P/S: eXception meminta maaf sebab lama tak update blog ini kerana sibuk menguruskan majlis perkahwinan…

Older Entries