Gempar!! Polis Belasah Budak UPSI Sampai Nazak??

17 Komen

Lawak Tahun Baru 2012: Blogger Anjing Dakwa Polis Belasah Member Sampai Nazak

Pelajar di atas merupakan seorang pelajar yang membuat rusuhan malam tadi di UPSI. Kononnya didakwa nazak dibelasah Polis… Ha ha ha ha ha ha… Apasal tak mati je terus?? Ha ha ha ha ha!! Nama pelajar tersebut ialah Mohammad Safwan Anang Talib… Macam anjing je perangai… Kunun nak berlakon tengah nazak… Nak ikut lakonan SIVAJI THE BOSS mereka iaitu si Al-Juburi…

Ataupun si Suhardi, yang baru-baru ni mendapat Anugerah Pelakon Pencacai Terbaik…

Kelakar sungguh lakonan budak mentah ni… Kot ye pun nak buat lakonan nazak, buat la kat dalam ICU… Baru nampak real… Letak le wayar berselirat satu badan… Baru la nampak real!! Setakat gambo ni nak dikatakan NAZAK?? Ha ha ha ha ha… Aktor George Clooney tengok pun mahu pakat tergelak berguling-guling sampai terkincit-kincit dalam seluar… Shah Rukh Khan tengok mahu rasanya dia tak jejak kat Malaysia ni lagi… Sebab ramai sangat pelakon hebat dari dia… Bukan hebat apa la sangat… Hebat menunjuk-nunjuk… Keh keh keh keh…

Di sini eXception nak bagi satu cadangan laa… Kalau nak buat rusuhan sekali lagi, pastu purak-purak dibelasah Polis… Upah sorang makeup artist untuk special effect filem thriller atau seram… Janji nampak real… Contoh macam ni…

Ataupun macam ni…

Macam ni ke…

Ataupun yang ini…

Kalau buat makeup macam kat atas ni gerenti nampak REAL… Siap ada effect darah lagi… Tapi jangan lak korang upah makeup artis murahan… Silap haribulan makeup korang kena gelak sesaje… Contoh macam ni…

Totally fail!! Darah dah la cair… Nampak sangat macam air sirap… Pastu kesan tetakan kat baju nampak macam real… Tapi realiti… Takde luka langsung… effect darah je lebey… Ha ha ha ha ha!! Apa punya sial la makeup artist ni… Entah cikgu mana la ajar makeup macam ni… Kelakar sungguh…

Kepada pencacai PR, jika korang sanggup upah makeup artist Hollywood buat effect macam ni… eXception tabik spring namblas kali… Tapi korang kena la keluar belanja sendiri… He he he he he… Nak upah makeup artist Hollywood bukan takat upah singgit-dua… Paling koman satu jam dah kena 5 juta… Itu lepas convert currency dollar kepada Ringgit Malaysia… Ha ha ha ha ha… Lawak sungguh insiden Tahun Baru 2012 ni…

Sumber Bahan Lawak: Mohammad Safwan Anang Talib nazak di pukul polis di depan UPSI

Artikel Berkaitan:

LIVE UPDATE DEMO UPSI !!!ADAM ADLI DI TANGKAP POLIS DI UPSI !!!

ANWAR Jr MATI..ALFATIHAH????

Kawan Adam Adli “HAMPIR MATI” didepan UPSI..

TERKINI !! RUSUHAN UPSI – MANGKOK JAMBAN SONDOL PWTC KE LOKAP JUGA AKHIRNYA !! ALHAMDULILLAH !!

Adam Adli masuk lokap, Anwar happy happy di gay bar Phuket?

Kalau tak menghasut ini apakejadah nya?

AKHIRNYA KE LOKAP JUGA KAU, ADAM ADLI!!!

TERKINI FITNAH MEGA GUNA SKRIP SUHARDI DIULANG SEMULA.

Adam Adli Ditahan Dalam Rusuhan Tahun Baru…

Kesan Rusuhan Di UPSI Pagi Tadi…!

TIADA FRU MELERAIKAN DEMONSTRASI DI TANJUNG MALIM


Beginilah nasib mahasiswa yang dok sokong Al-Juburi… Semua masuk lubang… Takde masa depan…

Nota: Sediakan tisu sebelum baca blog sumber lawak ni, takut korang tak tahan gelak sampai keluar air mata… Ha ha ha ha ha…

Advertisements

Mahukah Kita Lihat Malaysia Huru-Hara?

Tinggalkan komen

Situasi di Yaman Makin Parah

KUALA LUMPUR: Kira-kira 450 pelajar Malaysia yang menuntut di Yaman semakin tersepit selepas menghadapi kesukaran mengeluarkan wang untuk membeli makanan ketika tahap keselamatan semakin buruk ekoran peningkatan kes pertempuran antara tentera dengan pembangkang yang kini mengorbankan lebih 30 nyawa.
Berikutan keadaan itu, seramai 47 pelajar, termasuk yang sudah berkeluarga diminta mengosongkan rumah masing-masing dan berpindah ke kediaman berhampiran pejabat Persatuan Pelajar Islam Malaysia di Yaman (PERMAYA) berhampiran Universiti Iman, di Sana’a.
Presiden PERMAYA, Mohd Iqbal Abu Yaziz, berkata keadaan semakin sukar kerana pertempuran berlaku hampir setiap hari.

“Setakat ini, belum ada laporan pelajar Malaysia diancam kumpulan pembangkang, walaupun kebanyakan penduduk di Sana’a bebas memiliki senjata api.

“Kami menghadapi kesukaran mengeluarkan wang untuk membeli makanan dan barang keperluan kerana gangguan sistem mesin juruwang automatik (ATM),” katanya ketika dihubungi Berita Harian, semalam.

Mohd Iqbal berkata, selepas pembangkang menguasai lebih banyak kawasan di pusat bandar, keadaan semakin buruk apabila melihat penduduk bebas membawa senjata api ketika menyertai demonstrasi.
Sementara itu, Duta Besar Malaysia ke Yaman, Abdul Samad Othman, berkata pihaknya kini hanya menunggu lampu hijau kerajaan untuk membawa keluar pulang rakyat Malaysia.

Berita Harian difahamkan Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) sudah pun mengerahkan krew pesawat Hercules C130 bersiap sedia untuk ditugaskan membawa keluar rakyat Malaysia yang kini berada di Yaman.

Sumber: Berita Harian



Lihatlah apa yang terjadi di Yaman. Rakyat bebas membawa senjata api kemana-mana sahaja. Malah tak hairan jika berlaku perselisihan faham sedikit, maka banyak nyawa yang melayang di muncung raifal.

Apabila tumbangnya satu-satu kerajaan dan ditadbir oleh orang yang tak tahu nak mentadbir sebuah negara, maka kacau-bilaulah jadinya. Tidur pun sudah menjadi tak lena. Bimbang menjadi mangsa keganasan.

Undang-undang pun sudah tidak berguna lagi. Polis dan Tentera sudah tak mampu hendak mengawal keadaan dan meredakan jutaan rakyat Yaman yang marah. Ekonomi negara merudum. Pasaran saham menjunam. Bekalan makanan kehabisan, kebuluran bakal melanda.

Mahukah kita jadikan Malaysia seperti Yaman, Mesir, Tunisia dan Libya? Adakah kita sedar terdapat ‘tangan-tangan ghaib’ yang bertindak sedemikian? Siapakah kalangan ‘tangan-tangan ghaib’ tersebut? Fikirlah sendiri… Inilah agenda jahat Dajjal Laknatullah mahu menjahanamkan bumi Arab… Bumi kelahiran para Nabi dan Rasul… Bumi kelahiran para anbiya’… Kini setelah berjaya menghuru-harakan negara-negara Arab, ‘mereka’ akan meletakkan boneka-boneka mereka seperti yang berlaku di Iraq dan Afghanistan… Sedarkah kita perancangan licik ‘tangan-tangan ghaib’ ini?

Mereka kini sudah selangkah mara menuju ke bumi Arab. Menguasai bumi Arab adalah perancangan utama mereka. Selain agenda-agenda tersembunyi lain termasuklah menjahanamkan Tanah Suci Mekah…

Sampai bila kita mahu sedar? Sampai bila kita mahu menyokong tindakan membuta-tuli rakyat negara-negara yang bergolak yang mana akhirnya anak dan cucu mereka juga yang merana? Sampai bila kita berterusan termakan hasutan supaya menggulingkan kerajaan sedia ada? Bolehkah kerajaan baru mentadbir negara dengan baik? Mereka hanya pandai bercakap. Adakah mereka mampu melaksanakannya? Ibarat angan-angan Mat Jenin, berangan sahaja lebih. Apabila jatuh dari pokok kelapa, nak menyesal pun tiada gunanya lagi…

PAS lebih ganas atau UMNO?

Tinggalkan komen

Ini sambungan dari artikel semalam. Lihatlah gambar-gambar gelagat penyokong PAS di bawah ini. PAS kata UMNO lebih ganas. Pelik betul sedangkan gambar-gambar ni menunjukkan sebaliknya, atau adakah mamat-mamat sentul kat dalam gambar ni orang-orang UMNO atau Polis yang menyamar? Entahlah. Korang fikirlah sendiri. Apapun ayuh kita lihat gambar-gambar ini…


Uih dasatnya siap nak baling kayu kat kenderaan yang lalu


Peh macam beruk perangai


Uih gagah berani Pak Aji ni

Ni keje bodoh, bakat bendera negara sendiri, ngape tak bakar spender sendiri jer?

Peh dasat betul penyokong PAS siap bawak molotov cocktail… Giler…