Setuju Cadangan Kery Jamban Supaya AES Ditangguhkan

Tinggalkan komen

Setuju Cadangan Kery Jamban Supaya AES Ditangguhkan

Heran dengan lagak seorang UYL A.K.A KPU bernama Kery Jamban ni…

Dulu masa AES dibentangkan, takde pulak dia bising…

AES bukan dilakukan secara tergesa-gesa, tapi perancangan dilakukan sejak tahun 2009 lagi…

Betul ke nak perjuangkan rakyat atau sekadar mencari publisiti murahan??

eXception boleh bersetuju jika AES ditangguhkan…

Tetapi… Dengan bersyarat…

Kery Jamban perlulah membentangkan pelan yang terbaik dalam mengurangkan kenaikan bilangan kemalangan jalanraya…

Itu sahaja… Tak lebih…

Sekiranya idea Kery Jamban bentang itu betul-betul dapat mengurangkan bilangan kemalangan jalanraya sebanyak 80%…

Maka selayaknya Kery Jamban dilantik menjadi Menteri Pengangkutan pada penggal akan datang…

Itupun jika idea tersebut berjaya mengurangkan kemalangan jalanraya laa…

Jangan hanya tahu nak mengkritik…

Jangan hanya tahu menangguk di air yang keruh untuk mendapat publisiti murahan…

Jangan hanya tahu membantah tapi tak pernah memberikan idea yang bernas…

eXception faham… Pemilihan sudah dekat… Inilah masanya nak cari publisiti murahan…

Advertisements

WARKAH PENTING BUAT DATUK SERI NAJIB DARI KAMI BLOGGER PRO UMNO

1 Komen


PESANAN KHAS BUAT DATUK SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Sekiranya anda adalah penyokong UMNO sejati dan mahu melihat parti keramat ini terus bernyawa, maka aku seru pada korang supaya sertai aku dan rakan-rakan bloggers yang lain untuk meletakkan banner ini di blog ataupun di facebook anda!

Ayuh semua, kita letakkan banner ini di blog masing-masing kalau kita sayangkan UMNO! Di blog House PK (Paprukari) ada senarai blog yang sudah menyertai: SEDIKIT NASIHAT BUAT PM DARI BLOGGERS PRO UMNO!

Tunggu apa lagi? Mari sertai kempen ini! SELAMATKAN UMNO

Kalau ada siapa-siapa lagi nak join, sila tinggalkan alamat blog anda ke dalam ruangan komen blog House PK, Insya’allah beliau akan masukkan link anda sekali! Terima Kasih!

Terima Kasih Kepada: House PK (Parpukari)

WARKAH PENTING BUAT DATUK SERI NAJIB DARI KAMI BLOGGER PRO UMNO

Tinggalkan komen

PESANAN KHAS BUAT DATUK SERI NAJIB TUN ABDUL RAZAK

Sekiranya anda adalah penyokong UMNO sejati dan mahu melihat parti keramat ini terus bernyawa, maka aku seru pada korang supaya sertai aku dan rakan-rakan bloggers yang lain untuk meletakkan banner ini di blog ataupun di facebook anda!

Ayuh semua, kita letakkan banner ini di blog masing-masing kalau kita sayangkan UMNO! Di blog House PK (Paprukari) ada senarai blog yang sudah menyertai: SEDIKIT NASIHAT BUAT PM DARI BLOGGERS PRO UMNO!

Tunggu apa lagi? Mari sertai kempen ini! SELAMATKAN UMNO

Kalau ada siapa-siapa lagi nak join, sila tinggalkan alamat blog anda ke dalam ruangan komen blog House PK, Insya’allah beliau akan masukkan link anda sekali! Terima Kasih!

Terima Kasih Kepada: House PK (Parpukari)

Siapa pecahkan cermin kereta Parpukari?

Tinggalkan komen


Satu laporan polis telah dibuat oleh blogger Parpukari berikutan beliau menyedari cermin keretanya dipecahkan pada pukul 7 pagi tadi. Pihak polis tidak menolak adanya perbuatan khianat dilakukan kerana cermin kereta beliau pecah seribu di bahagian hadapan pemandu (Pencuri biasanya memecahkan cermin bahagian sisi pemandu).

Blogger Parpukari juga di dalam laporannya menyatakan mereka yang berkemungkinan melakukan perbuatan yang berunsur ugutan ini adalah daripada pihak Pakatan Pembangkang dan mungkin daripada kalangan orang dalam sendiri kerana tiada siapa yang mengetahui identiti beliau melainkan mereka yang pernah berjumpa dengan beliau(orang dalam).

Untuk rekod , blogger Parpukari adalah blogger yang sering mengkritik Pakatan Pembangkang dan baru-baru ini mula mengkritik Khairy Jamaluddin. Blog beliau parpukari.blogspot.com. Moga keselamatan beliau dan keluarga senantiasa terjamin. Amin..

Petikan dari blog: Analisis Ringan

Parpu, aku percaya org yang pecahkan cermin kereta nko pasti puak-puak penjilat KJ yang kepanasan bila asyik kena hentam… Heh heh heh heh… Nampak sangat pernagai jahat budak-budak takde moral ni…