Panas!! Siapa Dalang Punca Kenaikan Harga Barang!?

Tinggalkan komen

Siapa Dalang Punca Kenaikan Harga Barang!?

Tontonlah video klip di bawah sampai habis…

Untuk sahabat-sahabat blogger lain… Jika anda ingin letak video ni ke dalam blog anda, sila copy kod di bawah dan paste terus dalam blog…

Jangan lupa baca artikel ini:
Puaka Manakah Yang Suka Sorok Dan Naikkan Harga Barang?

Advertisements

Al Juburi Kebasahan Lagi

Tinggalkan komen

Klip Video Seks Kedua Tersebar

Jijah oii… Mana jam Omega laki ko?
Dah masuk klip video kedua dah ni.
Bayang jam Omega tak nampak pun?

Klik link di bawah untuk melihat klip video kedua di dalam blog Parpukari…
Klip video seks Al Juburi

Posted VIA XPERIA X8

Eksklusif – Pendedahan Raja Petra Mengenai Isu Pembunuhan Altantuya

Tinggalkan komen

Pendedahan Raja Petra Di Sebalik Dakwaan Terhadap Penglibatan Datin Seri Rosmah Dalam Pembunuhan Altantuya

Berikut adalah skrip atau dialog yang dipetik dari laman web Berita TV3,

Saya tidak pernah menuduh Perdana Menteri atau isterinya terbabit dalam kes pembunuhan kes Altantuya Sharibuu.

Itu pengakuan pengendali laman web Malaysia Today Raja Petra Kamarudin yang muncul buat pertama kali setelah sekian lama menghilangkan diri.

Raja Petra berkata, beliau didesak dan dipengaruhi untuk berbuat demikian oleh beberapa individu yang tidak mahu Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak mengambil-alih sebagai Perdana Menteri.

Dalam satu temubual eksklusif bersama Ashraf Abdullah yang menjejaki beliau di Perth, Australia baru-baru ini, Raja Petra berkata, akuan bersumpah yang dibuat beliau pada 18 Jun 2008, hanyalah bersandarkan maklumat yang diperolehi daripada beberapa individu ini

Menurut Raja Petra, ramai orang termasuk polis, membuat tuduhan tanpa meneliti akuan bersumpahnya.

Dalam akuan bersumpah itu Raja Petra berkata, beliau menerima maklumat daripada beberapa individu kononnya isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor berada di tempat kejadian ketika Altantuya dibunuh.

RAJA PETRA KAMARUDIN, PENGENDALI BLOG MALAYSIA TODAY
“Di dalam sd saya tadi saya telah bercerita bahawasanya orang ini telah beritahu dan biarlah orang ini yang datang dan bercerita. Dan pihak berkuasa perlu siasat dan panggillah orang ini. Itu yang saya tulis dalam sd. Saya sendiri tidak timbulkan apa-apa tuduhan. Saya tidak kata saya tahu yang isteri timbalan perdana menteri semasa itu ada di tempat kejadian. Saya tidak cakap. Saya tidak buat satu tuduhan seperti berikut. Yang saya kata ada orang yang bercerita tetapi bergantung kepada pihak berkuasalah untuk menyiasat perkara ini lebih lanjut lagi dan untuk orang-orang ini kedepan. Dan saya sebut nama-nama orang ini. Saya sebut semasa siasatan polis.”

Raja Petra berkata, beliau menerima maklumat berkenaan, daripada beberapa individu yang mempunyai kaitan dengan beberapa tokoh politik, termasuk Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Mereka ialah Nik Azmi Nik Daud, John Pang dan penulis blog Din Merican.

Menurut Raja Petra seorang pegawai perisik angkatan tentera dikenali sebagai Leftenan Kolonel Azmi Zainal Abidin juga memberi maklumat yang sama.

“Saya tidak terima lagi cerita itu. Sebab saya rasa mungkin mustahil kot. Takkanlah isteri Perdana Menteri nak pergi tempat itu kerana tempat itu kerana kawasan itu tempat hutan dan saya dok fikir dia nak panjat bukit, masuk hutan tengah tengah malam, pukul 12 malam, saya ingat mustahil kot.”

Tambah Raja Petera, tujuan mereka ialah untuk memastikan Datuk Seri Najib tidak mengambil alih sebagai Perdana Menteri apabila Tun Abdullah Ahmad Badawi meletakkan jawatan.

Menurutnya dalam pertemuan dengan Nik Azmi, beliau bertanya kenapa beliau didesak untuk membuat akuan bersumpah itu.

“what do you hope to achieve? Dia kata pak lah akan letak jawatan, kalau kita tak block Najib, Najib akan menjadi Perdana Menteri, ganti Pak Lah”

Menurut Raja Petra, beliau kemudian meminta Din Merican untuk mendapatkan pengesahan Datuk Seri Anwar.

“Din Merican pun contact saya balik dia kata dia dah cakap dengan anwar dan anwar pun bagi green light. Dia kata ok, orang ini no problem, apa dia cakap kita boleh percaya. Anwar pun kenal baik dengan dia ini dan dia pun biasa jumpa anwar…leftenan kolonel ini. Dan dia pun banyak bercerita kepada anwar tentang isu ini…dia kata proceed. Saya pun proceed.”

Beliau berkata, kesemua individu ini berjanji akan menjadi saksi sekiranya beliau di dakwa di mahkamah.

Ikuti bahagian kedua temubual ini dalam Buletin Utama esok.

Terima Kasih: Berita TV3

Anwar Kebasahan – Klip Video Tersebar Seluruh Negara

1 Komen

Anwar Kebasahan – Klip Video Seksnya Tersebar Seluruh Negara

VIDEO HAS BEEN REMOVED BY ADMIN

Maaf sebab eXception agak lambat siarkan klip video ni, faham je lah video panas macam ni banyak yang kena removed dari You Tube sebab ada sebilangan anjing-anjing kurap Al-Juburi menyalak dalam You Tube… Maka video tersebut You Tube terpaksa removed sebab selagi ada orang komplen, maka video tersebut takkan kekal di situ…

At last, ada jugak jumpa dalam You Tube korang tonton lah cepat-cepat, jangan kasi tangguh… Nanti video ni bakal jadi mangsa seperti video-video lain yang kena removed…

Apapun sejak dari minggu lepas lagi anjing-anjing kurap Al-Juburi cuba mengganggu blog-blog Pro BN dan UMNO dengan harapan blog tersebut tak boleh bangkit lagi… Akan tetapi blog ini masih lagi kukuh. Tembok penghalang lagi tebal dari tembok besar China belum mampu digugah oleh para anjing-anjing lahanat ini… Bukan nak membangga diri, tapi anggaplah ianya sebagai satu cabaran buat anjing-anjing kurap ini sahaja…

Malam tadi, sedang enak eXception menjamu selera di kedai makan, eXception hampir tergelak dan nyaris bersembur nasik dari dalam mulut apabila semasa menonton Buletin Utama, berita mengenai video seks Al-Juburi mula tersebar… Malah blog seperti GAP dan House PK menjadi tumpuan.. Bravo!! GAP dan House PK!!

Malangnya eXception agak ketinggalan semalam dek kerana berada di Plaza Low Yat… Bukan cari ‘ayam’ tau… eXception cuma mencari ‘tikus’ baru… ‘Tikus’ peliharaan eXception buat perangai plak. So semalam eXception beli ‘tikus’ takde ekor… Ha ha ha ha ha… Murah…

Apapun, berbalik kisah Al-Juburi, eXception pasti Al-Juburi sedang kebasahan sekarang… Memandangkan Karpal Singh pulak mencadangkan agar klip video Al-Juburi ditayangkan di Parlimen. eXception pun tak tau apa muslihat Karpal Singh ni… Hummm…. I wonder…

*Nota: ‘Tikus’ = Mouse (Tetikus)

*Nota Tambahan: Klip video ni eXception agak, mungkin ni bukan klip video yang berada di tangan pihak Polis itu… Tapi dari sumber lain… Kemungkinan juga video ni perangkap untuk blogger Pro BN… Sebab apa eXception katakan sebegitu, kerana klip video ini diterima oleh House PK dari komen seorang anonymous yang memberikan URL klip video tersebut di dalam You Tube…

Harakah Memang Macam Haramjadah

1 Komen

Harakah Akhbar Penyebar Fitnah

eXception terbaca artikel di dalam blog rakan seperjuangan, iaitu RBF, berkenaan pertemuannya dengan wartawan Harakah di Kuala Lumpur atas permintaan Papa Gomo. Wartawan tersebut yang kebetulan juga antara yang turut dijemput oleh Datuk T menonton video seks Anwar di Carcosa Seri Negara, mengakui bahawa lelaki yang muncul di dalam klip video tersebut adalah Anwar…

Sila baca selanjutnya di blog RBF: Video Seks: Wartawan Harakah Sahkan Itu Anwar Ibrahim

Sebut pasal fitnah, Harakah juga memfitnah Umi Hafilda dengan mengubah gambar Umi Hafilda yang asalnya menunjukkan dua jari, tetapi diubah menjadi isyarat lucah…

Bagaimanapun Harakah cepat-cepat memadam gambar tersebut kerana terkantoi, akan tetapi masih ada blog pencacai PAS masih menyimpan gambar tersebut…

Ummi Hafilda Barua bUMNgOk Macam Ezam

Ummi Hafilda ini sebagai askar upahan

Jika dilihat di dalam blog ini pula, imej Umi Hafilda tidak kelihatan. Hanya yang tinggal ialah ‘blank box’ sahaja yang imejnya bersumber dari: http://www.harakahdaily.net/v2/images/stories/harakahdaily/person/umnoBN/umi_hafilda.jpg

Umi Hafilda hanya tentera upahan – Halim

Lihat disebelah kiri text ‘Bukan isu pun, di sini isu tempatan banyak…Ummi Hafilda (gambar)’, terdapat blank box di situ…

Malah isu ini hangat diperdebatkan di dalam forum ini: Edisi lidah isele – ummi hafilda tunjuk isyarat 1malaysia….

Harakah atau lebih mulia jika dipanggil Haramjadah adalah tabloid yang suka menyebarkan fitnah… Tetapi menganggap dirinya lebih suci dari akhbar lain… Baginya fitnah tak menjadi satu hal… Islam jenis apakah ini?? Haramjadah!!

Terbaru: Wartawan Harakah membuat U-Turn menafikan dia membuat pengakuan pada blogger RPF… Adakah wartawan yang sama?

Isu Video Seks: Klip Video Berkaitan Telah Didedahkan

Tinggalkan komen

Klip Video Seks Telah Didedahkan

eXception berjaya menemui satu sumber klip video terbabit dan telah memuat-naik ke You Tube… Di harap anda semua dapat klik di bawah untuk menontonnya…

P/S: Sila SKIP AD untuk ke laman terbabit…

AMARAN!! SESIAPA MEMPUNYAI SAKIT JANTUNG, DARAH TINGGI, KENCING MANIS DAN GOUT, DILARANG SAMA SEKALI MENONTONNYA!!