Suku Kaum Mah Meri Agen Yahudi??

Tinggalkan komen

Suku Kaum Mah Meri Agen Yahudi?? Biar Betik!!

Ramai kalangan bijak pandai, padahal tak bijak mana pun mengatakan corak pada duit sepuluh sen baru adalah lambang Yahudi, iaitu lambang Star of David…

Hakikatnya ianya adalah corak anyaman dari suku kaum asli Mah Meri… Adakah ini bermakna suku kaum Mah Meri adalah agen Yahudi??



Mungkin selepas ni akan keluar dalil yang mengatakan suku kaum Mah Meri merupakan agen Dajjal pulak… Kah kah kah kah kah kah!! Memang kelakar!!

eXception malas nak jelas panjang-panjang, korang ada otak korang pikir sendiri… Jika tak mampu berfikir dengan otak sendiri… Pergi jual otak tu kat kedai… Tak guna simpan otak kalo tak boleh berfikir…

Sumber:

Syiling Baru ada Logo Israel!

Duit Syiling Malaysia Siri Ke-3

Nota: eXception minta maaf kepada suku kaum asli Mah Meri, bukan niat untuk mempersendakan, tetapi ini bertujuan untuk mendidik manusia dari spesis yang suka percaya satu-satu perkara bulat-bulat tanpa menyelidik. Bagaimanapun tajuk di atas bukan satu kenyataan tetapi satu persoalan. Artikel ini bertujuan mahu membuka mata pihak-pihak yang berakal sempit supaya celik mata akan kewujudan motif ini… Maaf sekali lagi.

Bongkar!! Rahsia Logo Kemerdekaan Versi Pakatan Rakyat

Tinggalkan komen

Bongkar!! Rahsia Logo Kemerdekaan Versi Pakatan Rakyat

eXception ingin membongkar rahsia disebalik logo Hari Kemerdekaan Ke 55 versi Pakatan Rakyat…

Pada pandangan kasar korang akan nampak ianya seperti seekor burung…

Tak kisahlaa… Burung apa pun… Burung merpati ke… Burung tiong ke… Burung Anwar ke….

Janji nampak seperti seekor burung yang terbang…

Tetapi tahukah korang rahsia disebalik logo tersebut??

Adakah benar ianya burung atau…. Ianya berbentuk EYE OF HORUS??

Jika kita perhatikan dan bandingkan dengan Eye of Horus di atas ini…

Kita akan nampak ianya hampir sama… Bentuk pun hampir sama…

Jelas di sini elemen Illuminati di dalam logo versi Pakatan Rakyat ini…

Simbol Eye of Horus adalah berkaitan dengan Illuminati dan Freemasonic kaum penyembah Dajjal…

Inilah simbol All Seeing Eyes yang digunapakai dalam Illuminati yang melambangkan Dajjal Laknatullah…

Sememangnya pengaruh Illuminati sudah lama meresap dalam Pakatan Rakyat…

Lihat sahajalah… Bendera PKR…

Ianya juga simbol mata satu syaitan Dajjal Laknatullah…

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

1 Komen

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Poster di atas banyak tersebar dalam Internet… Slogannya… Keep Calm And Support Bersih…

Pernah korang mengkaji asal-usul slogan di atas??

Untuk pengetahuan korang, slogan yang hampir serupa, iaitu: Keep Calm And Carry On

‘Keep Calm And Carry On’, adalah poster propaganda yang dihasilkan oleh kerajaan British pada tahun 1939 semasa awal Perang Dunia Kedua, yang bertujuan untuk menaikkan semangat rakyat British dalam misi penjajahan. Ianya dilihat hanya untuk pengeluran yang terhad, dan kurang dikenali. Poster ini telah dijumpai semula pada tahun 2000 dan telah disemak yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat-syarikat sektor swasta, dan digunakan sebagai tema hiasan untuk pelbagai produk lain. . Terdapat hanya dua contoh poster yang diketahui masih wujud di luar arkib kerajaan sehingga kira-kira 20 koleksi asal telah dibawa masuk ke Pertunjukan Barangan Antik pada tahun 2012 oleh anak perempuan seorang bekas ahli Royal Observer Corps.

Poster pada mulanya dihasilkan oleh Kementerian Penerangan, pada tahun 1939, pada permulaan Perang Dunia Kedua. Ia bertujuan diagihkan untuk menaikkan semangat semasa perang. Walaupun poster diedarkan hanya dalam jumlah yang terhad, 2500000 salinan telah dicetak. Pereka poster tidak diketahui.

Sumber: Wikipedia: Keep Calm and Carry On

Jelas sekali terdapat agenda Barat di sebalik kempen Bersih 3.0. Misi penjajahan psikologi sudah pun bermula… Yang mana kalangan melayu tolol dan bodoh dek disebabkan terlalu selesa hidup dalam suasana aman-damai, turut sama menjayakan Bersih 3.0 ini… Adakah mereka sedar?? Tidak?? Mereka adalah terdiri dari kalangan melayu yang tolol dan bodoh sombong, manakan mungkin mereka akan sedar hatta pendedahan seperti ini dikeluarkan…

Mengapa eXception mengatakan terdapat agenda Dajjal di dalam Bersih 3.0?? Jika korang buka lembaran sejarah… Agenda Dajjal adalah bermula dari Britain sebelum merebak ke Amerika… Kita semua sedar bahawa Britain dan Amerika merupakan sekutu kuat dalam misi memerangi Islam…

Cuba lihat lambang salib di atas mahkota itu… Tahukah anda itu lambang apa?? Itulah lambang Templar Cross…

Ianya mempunyai kaitan dengan Knight of Templar…

The Knights Templar is an international philanthropic chivalric order affiliated with Freemasonry. Unlike the initial degrees conferred in a Masonic Lodge, which only require a belief in a Supreme Being regardless of religious affiliation, the Knights Templar is one of several additional Masonic Orders in which membership is open only to Freemasons who profess a belief in the Christian religion. The full title of this Order is The United Religious, Military and Masonic Orders of the Temple and of St John of Jerusalem, Palestine, Rhodes and Malta. The word “United” in this title indicates that more than one historical tradition and more than one actual Order are jointly controlled within this system. The individual Orders ‘united’ within this system are principally the Knights of the Temple (Knights Templar), the Knights of Malta, the Knights of St Paul, and only within the York Rite, the Knights of the Red Cross. The Order derives its name from the historical Knights Templar. One theory of the origins of Freemasonry claims direct descent from the historical Knights Templar through its final fourteenth-century members who took refuge in Scotland, or other countries where the Templar suppression was not enforced. Although the theory may not be dismissed, it is usually deprecated on grounds of lack of evidence by both masonic authorities and historians.

Sumber: Knights Templar (Freemasonry)

eXception tak nak cakap lebih… Cuba berharap kepada mereka yang tersesat… Buka hati… Buka minda… Renung-renungkan… Jika was-was, dirikanlah solat istikharah… Allah Maha Mengetahui… Jauhi sebarang aktiviti yang ada snagkut paut dengan pergerakan Dajjal Laknatullah… Na’uzubillah Min Zalik…


Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Tinggalkan komen

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Poster di atas banyak tersebar dalam Internet… Slogannya… Keep Calm And Support Bersih…

Pernah korang mengkaji asal-usul slogan di atas??

Untuk pengetahuan korang, slogan yang hampir serupa, iaitu: Keep Calm And Carry On

‘Keep Calm And Carry On’, adalah poster propaganda yang dihasilkan oleh kerajaan British pada tahun 1939 semasa awal Perang Dunia Kedua, yang bertujuan untuk menaikkan semangat rakyat British dalam misi penjajahan. Ianya dilihat hanya untuk pengeluran yang terhad, dan kurang dikenali. Poster ini telah dijumpai semula pada tahun 2000 dan telah disemak yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat-syarikat sektor swasta, dan digunakan sebagai tema hiasan untuk pelbagai produk lain. . Terdapat hanya dua contoh poster yang diketahui masih wujud di luar arkib kerajaan sehingga kira-kira 20 koleksi asal telah dibawa masuk ke Pertunjukan Barangan Antik pada tahun 2012 oleh anak perempuan seorang bekas ahli Royal Observer Corps.

Poster pada mulanya dihasilkan oleh Kementerian Penerangan, pada tahun 1939, pada permulaan Perang Dunia Kedua. Ia bertujuan diagihkan untuk menaikkan semangat semasa perang. Walaupun poster diedarkan hanya dalam jumlah yang terhad, 2500000 salinan telah dicetak. Pereka poster tidak diketahui.

Sumber: Wikipedia: Keep Calm and Carry On

Jelas sekali terdapat agenda Barat di sebalik kempen Bersih 3.0. Misi penjajahan psikologi sudah pun bermula… Yang mana kalangan melayu tolol dan bodoh dek disebabkan terlalu selesa hidup dalam suasana aman-damai, turut sama menjayakan Bersih 3.0 ini… Adakah mereka sedar?? Tidak?? Mereka adalah terdiri dari kalangan melayu yang tolol dan bodoh sombong, manakan mungkin mereka akan sedar hatta pendedahan seperti ini dikeluarkan…

Mengapa eXception mengatakan terdapat agenda Dajjal di dalam Bersih 3.0?? Jika korang buka lembaran sejarah… Agenda Dajjal adalah bermula dari Britain sebelum merebak ke Amerika… Kita semua sedar bahawa Britain dan Amerika merupakan sekutu kuat dalam misi memerangi Islam…

Cuba lihat lambang salib di atas mahkota itu… Tahukah anda itu lambang apa?? Itulah lambang Templar Cross…

Ianya mempunyai kaitan dengan Knight of Templar…

The Knights Templar is an international philanthropic chivalric order affiliated with Freemasonry. Unlike the initial degrees conferred in a Masonic Lodge, which only require a belief in a Supreme Being regardless of religious affiliation, the Knights Templar is one of several additional Masonic Orders in which membership is open only to Freemasons who profess a belief in the Christian religion. The full title of this Order is The United Religious, Military and Masonic Orders of the Temple and of St John of Jerusalem, Palestine, Rhodes and Malta. The word “United” in this title indicates that more than one historical tradition and more than one actual Order are jointly controlled within this system. The individual Orders ‘united’ within this system are principally the Knights of the Temple (Knights Templar), the Knights of Malta, the Knights of St Paul, and only within the York Rite, the Knights of the Red Cross. The Order derives its name from the historical Knights Templar. One theory of the origins of Freemasonry claims direct descent from the historical Knights Templar through its final fourteenth-century members who took refuge in Scotland, or other countries where the Templar suppression was not enforced. Although the theory may not be dismissed, it is usually deprecated on grounds of lack of evidence by both masonic authorities and historians.

Sumber: Knights Templar (Freemasonry)

eXception tak nak cakap lebih… Cuba berharap kepada mereka yang tersesat… Buka hati… Buka minda… Renung-renungkan… Jika was-was, dirikanlah solat istikharah… Allah Maha Mengetahui… Jauhi sebarang aktiviti yang ada snagkut paut dengan pergerakan Dajjal Laknatullah… Na’uzubillah Min Zalik…


Panas!! Siapakah Pemimpin Malaysia Ahli Illuminati??

6 Komen

Pemimpin Malaysia Ahli Illuminati

Pernah lihat simbol yang digayakan artis di atas? Tahukah korang simbol apakah itu? Itulah simbol ‘Rocafella’ ataupun simbol Illuminati…

Illuminati adalah satu pertubuhan ataupun organisasi yang berkait rapat dengan Al-Masih Dajjal…

Ramai kalangan artis-artis barat juga merupakan ahli Illuminati dan terang-terangan mempamerkan simbol ini….

Selain artis-artis barat terdapat pemimpin di Malaysia yang mempamerkan simbol ini… Korang nak kata ianya satu kebetulan?? Itu pendapat masing-masing…

Siapa pemimpin itu? Klik fail di bawah untuk membuka fail sulit…

Click Me!!
Klik imej di atas…

Panas!! Siapakah Pemimpin Malaysia Ahli Illuminati??

Tinggalkan komen

Pemimpin Malaysia Ahli Illuminati

Pernah lihat simbol yang digayakan artis di atas? Tahukah korang simbol apakah itu? Itulah simbol ‘Rocafella’ ataupun simbol Illuminati…

Illuminati adalah satu pertubuhan ataupun organisasi yang berkait rapat dengan Al-Masih Dajjal…

Ramai kalangan artis-artis barat juga merupakan ahli Illuminati dan terang-terangan mempamerkan simbol ini….

Selain artis-artis barat terdapat pemimpin di Malaysia yang mempamerkan simbol ini… Korang nak kata ianya satu kebetulan?? Itu pendapat masing-masing…

Siapa pemimpin itu? Klik fail di bawah untuk membuka fail sulit…

Click Me!!
Klik imej di atas…