Bukti PAS Kuat Fitnah

2 Komen

PAS Fitnah YB Kamalanathan Untuk Menutup Kurap Sendiri

Jika korang tengok gambar kat atas ni, tentu ada yang kata gambar RE-AL… Tapi sedarkah korang bahawa gambar di atas merupakan salah satu fitnah jahat PAS untuk menutup pekung sendiri dan memburukkan UMNO kononnya membenarkan YB Kamalanathan memberi ceramah di dalam masjid.

Korang lihat gambar sebenar di bawah ini. Sebenarnya gambar di atas adalah diedit semula berdasarkan gambar di bawah ini. Kononnya nak menunjukkan YB Kamalanathan berceramah di dalam masjid. Sedangkan apa yang berlaku sebenarnya beliau hanya berceramah di perkarangan masjid, bukan di dalam masjid.

Fitnah ini heboh diperkatakan hingga Malaysiakini juga turut mengiktiraf fitnah ini. Sudah sememangnya Malaysiakini kaki fitnah… Malah beberapa blog pencacai PAS tanpa segan silu menyiarkan cerita fitnah ini.

Fitnah ini direka sendiri oleh Arc Bishop Kristian Selangor iaitu Father Khalid Gereja A.K.A Khalid Beer… Korang tengoklah link di bawah…

UMNO, Kura-Kura dan Perahu

BONGKAR: ‘Ustaz Kamal’ masuk masjid – Pukulan maut buat penyokong totok Umno!

‘Ustaz Kamal’ MIC pula didakwa masuk masjid

Aku cabar semua penyokong PAS sekelian agar membawa hal ini kepada MAIS dan JAIS… Jangan banyak beralasan…

Pautan blogger lain yang turut mengutuk fitnah PAS ini:

Fitnah Khalid Samad terhadap Kamalanathan kantoi , terbukti PAS kaki fitnah !!

GEMPAR! KHALID GEREJA KANTOI MENIPU!

Hakikatnya… PAS MEMANG KAKI PENIPU NOMBOR WAHID!!!

Advertisements

KEPUTUSAN PENUH PRK HULU SELANGOR – BN MENANG!!!

Tinggalkan komen



KEPUTUSAN PENUH PRK HULU SELANGOR


BERIKUT ADALAH KEPUTUSAN RASMI PRK HULU SELANGOR

BN : 24997


PKR : 23272

MAJORITI BN 1725 UNDI

TAHNIAH KEPADA YB (YANG BERKHIDMAT) P. KAMALANATHAN… TAHNIAH JUGA KEPADA SEMUA JENTERA BN!! TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PENDUDUK HULU SELANGOR YANG MEMASTIKAN KEMENANGAN BN!!