Cybertrooper PR Langgar Fatwa Hj Hadi??

Tinggalkan komen

Cybertrooper PR Langgar Fatwa Hj Hadi??

Akhirnya pencacai DAP tak kira Facebooker dan Blogger melanggar fatwa Presiden PAS, Haji Abdul Hadi Awang. Masih ingatkah semasa cctv rakaman video seks Anwar tersebar Haji Hadi pernah mengeluarkan ‘fatwa’ mengatakan “Kita berpegang kepada konsep empat saksi yang adil dalam kes zina dan liwat. Video tidak boleh jadi saksi sebab video ini besi, dia tiada mata dan telinga,”

Gara-gara kes seorang pegawai Polis mengamuk di dalam sebuah hotel, ramai blog milik Pakatan Anak Haram jadah seperti Milo Suam, Amenoworld dan Anak Sungai Derhaka cuba menjadi jaguh mengulas video tersebut dengan penuh emosi… Sungguh pelik… Mengapa mereka boleh percaya lelaki di dalam CCTV itu ialah pegawai polis?? Mungkin juga UMNO yang cari lelaki yang mempunyai persamaan dengan pegawai polis itu… eXception tidak percaya sama sekali, lelaki di dalam cctv dan pegawai polis tersebut adalah orang yang sama… Sebab lelaki di dalam CCTV perutnya buncit, manakala pegawai polis tersebut perutnya tidak buncit… Malah video cctv ini juga kabur dan jelas ianya video yang di edit dan dihasilkan oleh UMNO… Mengapa blogger PR percaya?? Blogger PR perlu mengemukakan 4 orang saksi yang tidak FASIK… Cina pekerja hotel ni tak boleh dijadikan saksi kerana cina ni kafir dan FASIK…

Jika mereka percaya dengan cctv pegawai polis yang mengamuk ini, sepatutnya mereka WAJIB mempercayai insan di bawah ialah Anwar Bin Ibrahim….

Tetapi sungguh menghairankan mereka tidak percaya dengan rakaman cctv skandal seks Anwar, tetapi mereka mempercayai rakaman cctv pegawai polis mengamuk. Tetapi mereka telah melanggar fatwa Presiden PAS secara mereka tak sedar… Maka jelas semua cybertrooper PR yang percaya akan video ini telah jatuh KUFUR, mengikut ajaran PAS…

Inilah sikap double standard pencacai DAP… Apabila satu-satu perkara tidak menyebelahi mereka. Mereka akan keluarkan fatwa-fatwa sesat berputar-belit untuk meyakinkan pengikutnya… Seboleh-boleh mereka menafikan segala bukti-bukti yang ditunjukkan atas alasan ianya rekaan UMNO… Malah UMNO juga yang mengupah lelaki yang menyerupai Anwar berlakon di dalam rakamn cctv skandal china doll…

Namun, apabila satu-satu isu menyebelahi mereka. Mereka melupakan terus fatwa-fatwa sebelum ini dikeluarkan oleh Ulamak PAS… Mereka lupa akan kenyataan putar belit mereka tentang rakaman cctv Anwar… Demi keghairahan menjadi jaguh… Tapi sayang… Dek kerana mengejar populariti dan fulus… Mereka sebenarnya mereka telah tersilap langkah… Sila satu langkah lagi… CHECKMATE!!

Blogger yang melanggar fatwa Hj Hadi

Tiada senjata ditemui pada Pegawai yang mengamuk itu kata Timb. Ketua Polis N9.

CCTV berjaya rakam Polis mengamuk di Seremban

Isu polis mengamuk – PISTOL BUKAN SENJATA?

Nota: Kepada pencacai DAP sekelian, jika korang boleh percaya cctv amuk dalam hotel… Mengapa korang begitu berat sekali hendak percaya cctv skandal china doll dalam bilik hotel??

Eskremely 18 SX!! Gambar Jilat Aiskrim Dah Keluar??

Tinggalkan komen

Eskremely 18 SX!! Gambar Skandal Aiskrim Azmin Sudah Tersebar??

Gambar-gambar skandal Azmin Ali sudah mula bertebaran di seluruh alam siber… Memang jelas muka adalah muka Azmin, bukan muka Anwar… Mungkin ada orang yang berlakon sebagai Azmin… Ha ha ha ha ha… Siapa ya yang mukanya serupa dengan Azmin?? Beruntung laa…

Untuk melihat lebih banyak foto yang dirakam melalui cctv, sila klik link di bawah ini… Perlu diingatkan, ini hanya untuk 18 tahun ke atas sahaja… eXception tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku lelehan cecair apabila melihat foto-foto ini…

Pendedahan Skandal seks Azmin Ali!

Nota: Blog di atas bukan milik eXception, tetapi milik individu yang tidak dikenali… Korang nak maki berkontena sekalipun, eXception takkan layan… Korang maki kat blog sana…

Magik!! Baju Datuk Eskay Berubah Warna Dalam CCTV??

3 Komen

Silap Mata? Mata Kita Yang Tertipu? Atau Kita Yang Tertipu

Hari ni eXception nak jadi Masked Magician… Nak membongkar rahsia silap mata bagaimana baju Datuk Eskay yang gelap berubah jadi putih bila dk dalam bilik Anwar dan China Doll mengongkek…

Sebelum memulakan silap mata apa yang eXception perlukan ialah 3 orang… Iaitu Datuk Eskay, Anwar Ibrahim dan China Doll… Untuk props persembahan silap mata, eXception akan gunakan dua jenis cctv iaitu satu cctv biasa terdapat dibangunan sebagai surveillance dan satu kamera video jenis iCatch yang boleh merakam dari dalam gelap…

Kita akan jadikan baju yang dipakai oleh Datuk Eskay bertukar menjadi warna cerah dari warna gelap…

Menjadi Ini

Bagaimana ianya boleh terjadi? Adakah ianya silap mata? Mata kitakah yang tertipu atau kita yang tertipu? Bukan tertipu dengan Papa Gomo… Bukan tertipu dengan Datuk Eskay… Tapi tertipu dengan kenyataan blogger pembangkang yang mengatakan video tersebut adalah palsu…

Jelas di sini blogger pembangkang bukanlah bijak sangat. Malah wartawan Malaysiakini juga bukan bijak. Semuanya BODOH… TOLOL dan DUNGU….

Dr Novandri di dalam blognya telah menjelaskan…

MiM sudah bagi tahu sebelum ini, CCTV di lif tidak sama dengan kamera ‘night survaillance’ yang dipasang di dalam bilik. Tetapi bloggers pro-pembangkang tidak mahu ambil peduli!

Realitinya, segala perbezaan kecerahan pakaian adalah bergantung kepada susunan penataan cahaya di dalam keadaan gelap.

Di sini MiM sertakan satu artikel menarik untuk kita lebih faham :-

Kamera pengintipan atau kamera tinjau yang canggih adalah kamera yang dapat merakam video dengan jelas di dalam keadaan tiada cahaya atau gelap gelita.

Kamera pengintipan atau kamera tinjau ini akan menghasilkan imej hitam putih di dalam mode ‘night vision’. Kamera ini bagaimanapun menghasilkan imej berwarna apabila menerima cahaya yang mencukupi dan akan secara otomatik bertukar ke mode ‘night vision’ sebaik sahaja kekurangan cahaya.

MiM bagi contoh mudah. Lihat beberapa snapshot foto di bawah. Kita perlu ingat, alat perakam video di dalam bilik tidak sama fungsi dengan CCTV!

Lihat di bawah :-


1. Pakaian Eskay menjadi terang berhampiran dengan kamera.


2. Pakaian Eskay menjadi lebih gelap apabila berjalan menjauhi kamera


3. Baju Eskay menjadi hitam apabila berdepan dengan cahaya toilet !

Nah… Sekarang… Bagaimana?? Anda percaya dengan silap mata ini?? Jangan selubungi diri anda dengan misteri… Ianya tidak ada kaitan dengan jin atau sihir. Tetapi ianya hanyalah ilusi… Mata kita melihat perkara yang betul… Tetapi otak kita adakalanya was-was dengan rakaman tersebut dek kekurangan pengetahuan soal kamera cctv ini… Oleh itu pesan eXception…

Jangan Selubungi Diri Anda Dengan Penipuan…
Percayakan Fakta Bukan Auta…
Auta Tak Boleh Fakta Tetapi Fakta Tak Boleh Diauta…

Dari Sumber Berfakta:

MESTI BACA ! Bloggers Pro-Pembangkang KANTOI Video 18SX Terbaru Anwar Ibrahim !
Rakaman Hitam Putih Aksi Seks Dato Seri Anwar Ibrahim Yang Perlu Anda Tahu