Black Out 505 – Minta Ahli Parlimen Puchong Dan ADUN Sri Serdang Letak Jawatan

2 Komen

Black Out 505 – Minta Ahli Parlimen Puchong Dan ADUN Sri Serdang Letak Jawatan

Terdapat bukti bahawa berlaku BLACKOUT semasa pengiraan undi di Sekolah Kebangsaan Serdang, Selangor. eXception minta dengan segala hormatnya penyandang kerusi Parlimen Puchong dan penyandang kerusi DUN Seri Serdang meletakkan jawatan dengan SEGERA!!

Penyandang bagi kerusi Parlimen Puchong ialah Gobind Singh Deo dari DAP, manakala penyandang kerusi DUN Sri Serdang ialah Noor Hanim Ismail dari parti PAS. Gambar di atas telah tersebar di dalam media sosial dan yang menyebarkannya ialah cybertrooper Pakatan Rakyat.

Maka sewajarnya kemenangan kedua-dua penyandang kerusi ini ditarik balik oleh SPR dan kiraan undi semula perlu diadakan. Insiden BLACKOUT ini tidak boleh disalahkan SPR, kerana yang menang kedua-dua kerusi ialah DAP dan PAS. Lainlah kalau yang menang ialah calon Barisan Nasional. Boleh lah kita katakan SPR berpakat untuk menangkan Barisan Nasional. Tetapi yang menang sekarang ialah DAP dan PAS, malah pada masa yang sama, mereka tidak berpuas hati dengan insiden BLACKOUT ini sekaligus mereka juga tidak berpuas hati dengan keputusan pilihanraya bagi Parlimen Puchong dan DUN Sri Serdang.

eXception dan semua bloggers lain sebulat suara bersetuju jika SPR mahu menarik balik kemenangan Ahli Parlimen Puchong dan ADUN Sri Serdang.

Batalkan Segera Kemenangan Ahli Parlimen Puchong Dan ADUN Sri Serdang!!

Cybertrooper BN Tak Mampu Lawan Red Bean Army DAP?

Tinggalkan komen

Cybertrooper Barisan Nasional Tak Mampu Lawan Red Bean Army?

Sudah lama aku nak menyuarakan perkara ini… Tapi baru hari ini mempunyai kerajinan berbuat demikian… Keperluan aku menulis isu ini adalah untuk menyedarkan semua cybertrooper pro Barisan Nasional termasuklah aku sendiri. Selepas tamat PRU 13 aku amat kecewa kerana Barisan Nasional masih gagal mencapai kemenangan besar. Peralihan undi kaum cina secara besar-besaran amat mengejutkan.

Punca peralihan undi kaum cina antara puncanya adalah keberkesanan taktik Red Bean Army DAP… Antara penyebab kejayaan Red Bean Army DAP ini adalah disebabkan CYBERTROOPER KITA GAGAL BERSATU… Tubuhkan berapa banyak persatuan bloggers atau cybertroopers sekalipun, masih juga gagal mengekang propaganda yang dibawa oleh Red Bean Army.

Kita sudah ada Unit Media Baru, BNYCT, Nadi Rakyat, Bloggers Pembela Negara, Barisan 33, CyTro BN Perak dan lain-lain… Tubuhkan seratus unit seperti ini sekalipun tetap gagal mengekang propaganda yang dibawa oleh Red Bean Army DAP… Penyakitnya, apabila terlalu banyak unit seperti ini, masing-masing tidak ada arah dan tujuan. Malah ada kalangan blogger yang hgila mengejar ranking Alexa… Bagi mereka, satu kebanggaan apabila ranking semakin naik… Mungkin mereka merasakan mereka menjadi semakin elitis bila ranking naik…

Selain itu terdapat juga permusuhan di kalangan unit cybertrooper BN ini… Masing-masing tidak sebulu… Malah ada unit yang menganggap diri mereka lebih elit dan tidak layak berkerjasama dengan unit cybertrooper lain… Perseteruan antara unit ini masih wujud hingga kini… Tak tahulah bila akan berakhir…

Jika perkara ini berlanjutan hingga ke PRU 14, percayalah… Kita akan gagal lagi dengan Red Bean Army DAP… Mengapa di dalam UMNO perlu banyak unit cybertrooper, sedangkan di dalam PKR cuma ada satu (setahu aku la) iaitu Jingga 13, manakala di dalam DAP, mereka cuma ada Red Bean Army… Tetapi kita masih gagal mengekang strategi serangan mereka… Kita sedia maklum bahawa corak serangan mereka adalah memainkan persepsi atas sesuatu isu… Malah serangan mereka lakukan bertali arus, akan tetapi corak serangan cybertrooper kita tidak bertali arus… Ianya bersifat sementara apabila tidak ada cybertrooper lain berminat memainkan isu tersebut.

Tidak ada kata sepakat dan kerjasama antara unit cybertrooper BN menyebabkan kita jauh ketinggalan. Kesimpulan yang aku boleh kata di sini, kewujudan terlalu banyak unit cybertrooper BN tidak lebih sekadar bersifat SYOK SENDIRI… Kita terlalu mengejar kuantiti tetapi mengabaikan kualiti… Inilah kelemahan kita…

Akhir kata, jika ada kalangan cybertrooper BN yang BUTTHURT dengan apa yang aku tulis ini, aku menyusun 10 jari memohon maaf… Aku ni cuma blogger tepian longkang… Memang tidak layak untuk menegur blogger-blogger elitis di luar sana… Apa yang aku tulis ini adalah cetusan rasa dan pendapat hasil pemerhatian aku kebelakangan ini… Maaf sekali lagi…

Harga Getah Naik. Penoreh Syukur. Anjing DAP Pula Menyalak.

Tinggalkan komen

Harga Getah Naik. Penoreh Syukur. DAP Pula Menyalak.

Kenaikan harga getah baru-baru ini sedikit-sebanyak mengukir senyuman penoreh getah. Mereka amat bersyukur sekiranya harga getah berterusan stabil sebegini. Jika harga getah dalam sekitar RM 8 sekilogram, seorang penoreh mampu meraih pendapatan bersih RM 3,500 sebulan.

Bagaimanapun ada pihak yang tidak puas hati dan marah apabila harga getah naik. Tak lain ialah kalangan anjing-anjing DAP yang kuat menyalak siang dan malam.

Mereka tidak puas hati dengan kenaikan harga getah kononnya akan menyebabkan harga kasut sekolah dan harga tayar akan naik mendadak. Bagaimanapun, kenaikan harga getah asli ini langsung tak memberi kesan langsung terhadap harga kasut dan tayar. Jadi apa yang anjing-anjing DAP ini takutkan? Mereka sebenarnya takutkan orang melayu menjadi lebih kaya dengan hasil menoreh getah.

Jika dahulu, anjing-anjing ini mengaut keuntungan berganda apabila menjadi orang tengah kepada penoreh untuk menjual hasil mereka ke kilang. Kini penoreh getah tidak lagi memerlukan khidmat orang tengah kalangan anjing-anjing DAP ini dengan adanya bantuan terus dari kerajaan untuk menjual hasil mereka secara terus ke kilang. Dengan itu anjing-anjing DAP ini tidak lagi mampu menipu penoreh getah dengan membelinya pada harga yang lebih murah dari harga pasaran dan kemudian menjualnya pada harga yang tinggi kepada kilang.

Mulai hari ini, kita boikot mana-mana produk bukan keluaran bumiputera. Kita sokong dan beli produk bumiputera. Kita tunjuk kepada anjing-anjing DAP ini, kita juga mampu kawal ekonomi.

Sumber: Harga getah ditutup pada paras tertinggi

Awas! Cybertrooper Kacang Merah DAP Mula Berkeliaran…

Tinggalkan komen

Awas! Cybertrooper Kacang Merah DAP Mula Berkeliaran…

Ingatkan dalam PAS dan PKR aje ada gaya kalau puak diaorang buat apa-apa salah takpe…orang lain kalau buat sikit pun kena pekik kuat-kuat bagi satu kampung tahu.

Rupanya dalam DAP pun ada penyakit otak yang hampir sama…atau mungkin 100 peratus sama.

Penulis tertarik betul dengan kenyataan pemimpin DAP, Lim Kit Siang yang meminta masyarakat jangan mempercayai apa yang dibaca di internet.

“Saya meminta para pengundi supaya berhati-hati dengan kempen cyber troopers yang memburukkan DAP dan pakatan memandangkan kempen rasmi PRU13 telah pun bermula,” katanya melalui satu kenyataan.

Wahhh…kurang ajar punya apek.

Dulu masa lu orang pegang alam siber 100 percent, main tulis apa saja ikut suka hati lu punya amma appa, masa tu tak nak nasihat masyarakat jangan percaya?

Bila Barisan Nasional (BN) sudah mula tunjuk taring dan kasi balas balik, keluar kenyataan mintak jangan percaya.

Lu memang best la apek…lu memang master manipulator la apek…cuma dengan gua – AK-47 tarak jalan la.

Lu bising BN punya cyber troopers…lu punya cyber troopers … Red Bean Army …macam orang gila tabur cerita sana sini…itu lu tak mau cakap apa-apa?

Red Bean Army manyak popular wooo… bahasa kesat, ugut orang mau bunuh apa semua, rasis, kutuk Melayu siang malam…itu lu tarak cakap apa-apa?

Pasal lu punya geng…lu bikin style Cina bukit…buat-buat tarak faham bahasa…

Lu ingat wa tak tau ka Red Bean Army lagi gila…

Kalau PAS sama PKR punya cyber troopers cuma cakap ini sahaja ; ‘Ini fitnah…lembu….UMporno…kah kah kah….macai detected..lagi kah kah kah…fitnah…pencacai…kah kah kah….lembu…kah kah kah…”.

Penuh kah kah kah sama ayat fitnah saja…tapi Red Bean Army lain wooo…manyak dangerous woooo.

Tengok ini video bawah punya…rumusan macam mana DAP bangunkan Red Bean Army cyber troopers untuk buat orang Cina benci kerajaan dan orang Melayu dalam senyap.

Kepada Para Pembaca:

Mereka sebenarnya menyulam benih-benih kebencian tahap maksimum di alam siber.

Bukan kita perlu berhati-hati dengan cyber troopers BN…tetapi berhati-hati dengan Kit Siang dan Red Bean Army yang begitu meluas rangkaian mereka dalam 5 tahun lalu.

Kit Siang bercakap seolah-olah pihaknya tidak menggunakan cyber troopers…penipu dan penipu dan penipu punya apek.

Sumber: MyNewsHub

Soal Jawab Pasal Pilihanraya Bersama Datuk Ambiga

Tinggalkan komen

Soal Jawab Pasal Pilihanraya Bersama Datuk Ambiga

Bila bab bercakap pasal Pilihanraya Malaysia, memang dia pandai segala. Bila ditanya pasal isu penipuan dan manipulasi undi CEC DAP, mulalah tergagap-gagap nak jawab… Macam lahanat je perangai…

Rejim Khalid Gagap Gadai Tanah Yayasan Selangor??

Tinggalkan komen

Rejim Khalid Gagap Gadai Tanah Yayasan Selangor??

Selepas berjaya menutup asrama milik Yayasan Selangor, rejim Khalid Gagap sekali lagi cuba menghancurkan Yayasan Selangor sedikit-demi sedikit dengan menjual aset-aset Yayasan Selangor, termasuklah tanah di LOT PT 4221 yang mahu digadaikan untuk dijadikan Pusat Kebudayaan Cina?

Cubaan menghapuskan Yayasan Selangor secara perlahan-lahan atas kehendak rejim komunis DAP dalam Pakatan Rakyat Selangor mula menampakkan hasil. Mula-mula menutup asrama Yayasan Selangor, kemudian menggadaikannya… Kemudian tanah lain milik Yayasan Selangor pula digadaikan… Apa sudah jadi??

Di bawah ini adalah antara sebahagian surat-surat yang mengesahkan kisah di atas… (Sila klik gambar untuk besarkan)

Selepas ini akan ada lagi tanah-tanah yang bakal digadaikan oleh rejim Khalid Gagap… Mana tahu, tanah pusaka milik keluarga kita pula menjadi mangsa nanti?? Asalkan dikawal Pejabat Tanah, semua boleh jadi atas kehendak DAP…

Mengapa Johor Perlu Ditumbangkan Oleh PR Dalam PRU 13?

Tinggalkan komen

Mengapa Johor Perlu Ditumbangkan Oleh PR Dalam PRU 13?

Dalam artikel yang lalu, eXception pernah melontarkan pendapat tentang mengapa D@P beriya-iya mahu menakluk Johor…

Hari ini, eXception mempunyai pendapat lain pula… Pertama sekali kita perlu lihat kaitan D@P di Malaysia dan P@P di Singapura. Kita sedia maklum bahawa P@P dan D@P adalah adik-beradik sekepala dan sekamceng… Banyak tindak-tanduk D@P di Malaysia adalah berdasarkan mileage politik Singapura.

Rakyat Malaysia mungkin ada yang maklum bahawa Malaysia dengan Singapura hampir berperang pada tahun 1988, kerana isu air… Perkara tersebut eXception takkan ulas panjang, korang rujuk sahaja link di bawah nanti…

Tujuan Kerajaan Malaysia meningkatkan sistem persenjataan negara adalah kerana kita sentiasa diancam oleh negara-negara jiran. Tak kiralah Singapura, Indonesia, Filipina ataupun Thailand… Tetapi Singapura, Filipina dan Indonesia merupakan ancaman utama Malaysia… Lebih-lebih lagi dengan isu bertindih kepulauan Spratly…

Sebab itu apabila Tun Dr Mahathir bercadang untuk merobohkan Tambak Johor dan membina Jambatan Bengkok yang menghubungkan Singapura dan Malaysia ditentang hebat oleh Pakatan Rakyat terutama sekali D@P. Mereka menggunakan alasan tipikal, iaitu ‘pembaziran’. Sebenarnya cadangan merobohkan Tambak Johor dan membina jambatan ke Singapura adalah permintaan Almarhum Sultan Johor kepada Tun Dr Mahathir. Tetapi sayang sekali projek tersebut dibatalkan oleh Tun Abdullah Ahmad Badawi…

Tambak Johor merupakan salah satu ancaman Malaysia sekiranya berlaku perang dengan Singapura. Ini kerana ketumbukan tentera darat Singapura dengan mudah membolosi Malaysia melalui Johor. Sekurang-kurangnya dengan merobohkan Tambak Johor dan membina jambatan, mudah bagi Malaysia memusnahkannya sekiranya berlaku perang dengan Singapura. Ini bagi mengelakkan kemaraan tentera darat Singapura.

Oleh itu dengan menakluk Johor, dengan mudah D@P memusnahkan cita-cita Almarhum Sultan Johor yang mahu melihat Tambak Johor dimusnahkan. Malah mudahlah perisik dari Singapura menyusup masuk ke Malaysia apabila Johor di bawah pemerintahan Pakatan Rakyat. Bukan sahaja perisik, malah D@P juga mampu membuka Tambak Johor untuk dimasuki tentera Singapura.

Cita-cita D@P dan P@P adalah sama… Iaitu menyatukan semua Malaysia dan Singapura serta menjadikan Malaysia negara republik seperti mana Singapura. Maka tak hairanlah semasa malam ambang merdeka tempoh hari, anjing-anjing suruhan Pakatan Rakyat begitu seronok mengibarkan Sang Saka Malaya, yang diciplak dari bendera Singapura. Jelas sekali cita-cita mahu menjadikan Malaysia negara republik semakin jelas walaupun cuba disembunyikan dan dinafikan pemimpin Pakatan Rakyat.

Oleh itu adalah satu keperluan bagi Pakatan Rakyat mengerah segenap tenaga anjing-anjing suruhan mereka bagi memastikan Johor tumbang pada PRU 13 nanti bagi memudahkan mereka melaksanakan agenda mereka bersama Singapura…

Perlu ingat, Singapura akan berperang dengan Malaysia adalah kerana dua perkara iaitu AIR dan TANAH…

Sumber

TOP SECRET : MALAYSIA HAMPIR BERPERANG

A KOMANDO AND AN INTERVIEW

JAMBATAN BENGKOK DAN STRATEGI PEPERANGAN

29 RAHSIA NEGARA YANG ANDA PATUT TAHU

Di Bawah Tambak Johor Ada Terowong Rahsia?

PERARAKAN HARI KEMERDEKAAN SINGAPURA

PERTAHANAN-SEJARAH (memakai konfrantasi sebagai contoh)

Older Entries