Suku Kaum Mah Meri Agen Yahudi??

Tinggalkan komen

Suku Kaum Mah Meri Agen Yahudi?? Biar Betik!!

Ramai kalangan bijak pandai, padahal tak bijak mana pun mengatakan corak pada duit sepuluh sen baru adalah lambang Yahudi, iaitu lambang Star of David…

Hakikatnya ianya adalah corak anyaman dari suku kaum asli Mah Meri… Adakah ini bermakna suku kaum Mah Meri adalah agen Yahudi??



Mungkin selepas ni akan keluar dalil yang mengatakan suku kaum Mah Meri merupakan agen Dajjal pulak… Kah kah kah kah kah kah!! Memang kelakar!!

eXception malas nak jelas panjang-panjang, korang ada otak korang pikir sendiri… Jika tak mampu berfikir dengan otak sendiri… Pergi jual otak tu kat kedai… Tak guna simpan otak kalo tak boleh berfikir…

Sumber:

Syiling Baru ada Logo Israel!

Duit Syiling Malaysia Siri Ke-3

Nota: eXception minta maaf kepada suku kaum asli Mah Meri, bukan niat untuk mempersendakan, tetapi ini bertujuan untuk mendidik manusia dari spesis yang suka percaya satu-satu perkara bulat-bulat tanpa menyelidik. Bagaimanapun tajuk di atas bukan satu kenyataan tetapi satu persoalan. Artikel ini bertujuan mahu membuka mata pihak-pihak yang berakal sempit supaya celik mata akan kewujudan motif ini… Maaf sekali lagi.

Bongkar!! Rahsia Logo Kemerdekaan Versi Pakatan Rakyat

Tinggalkan komen

Bongkar!! Rahsia Logo Kemerdekaan Versi Pakatan Rakyat

eXception ingin membongkar rahsia disebalik logo Hari Kemerdekaan Ke 55 versi Pakatan Rakyat…

Pada pandangan kasar korang akan nampak ianya seperti seekor burung…

Tak kisahlaa… Burung apa pun… Burung merpati ke… Burung tiong ke… Burung Anwar ke….

Janji nampak seperti seekor burung yang terbang…

Tetapi tahukah korang rahsia disebalik logo tersebut??

Adakah benar ianya burung atau…. Ianya berbentuk EYE OF HORUS??

Jika kita perhatikan dan bandingkan dengan Eye of Horus di atas ini…

Kita akan nampak ianya hampir sama… Bentuk pun hampir sama…

Jelas di sini elemen Illuminati di dalam logo versi Pakatan Rakyat ini…

Simbol Eye of Horus adalah berkaitan dengan Illuminati dan Freemasonic kaum penyembah Dajjal…

Inilah simbol All Seeing Eyes yang digunapakai dalam Illuminati yang melambangkan Dajjal Laknatullah…

Sememangnya pengaruh Illuminati sudah lama meresap dalam Pakatan Rakyat…

Lihat sahajalah… Bendera PKR…

Ianya juga simbol mata satu syaitan Dajjal Laknatullah…