Awas! Cybertrooper Kacang Merah DAP Mula Berkeliaran…

Ingatkan dalam PAS dan PKR aje ada gaya kalau puak diaorang buat apa-apa salah takpe…orang lain kalau buat sikit pun kena pekik kuat-kuat bagi satu kampung tahu.

Rupanya dalam DAP pun ada penyakit otak yang hampir sama…atau mungkin 100 peratus sama.

Penulis tertarik betul dengan kenyataan pemimpin DAP, Lim Kit Siang yang meminta masyarakat jangan mempercayai apa yang dibaca di internet.

“Saya meminta para pengundi supaya berhati-hati dengan kempen cyber troopers yang memburukkan DAP dan pakatan memandangkan kempen rasmi PRU13 telah pun bermula,” katanya melalui satu kenyataan.

Wahhh…kurang ajar punya apek.

Dulu masa lu orang pegang alam siber 100 percent, main tulis apa saja ikut suka hati lu punya amma appa, masa tu tak nak nasihat masyarakat jangan percaya?

Bila Barisan Nasional (BN) sudah mula tunjuk taring dan kasi balas balik, keluar kenyataan mintak jangan percaya.

Lu memang best la apek…lu memang master manipulator la apek…cuma dengan gua – AK-47 tarak jalan la.

Lu bising BN punya cyber troopers…lu punya cyber troopers … Red Bean Army …macam orang gila tabur cerita sana sini…itu lu tak mau cakap apa-apa?

Red Bean Army manyak popular wooo… bahasa kesat, ugut orang mau bunuh apa semua, rasis, kutuk Melayu siang malam…itu lu tarak cakap apa-apa?

Pasal lu punya geng…lu bikin style Cina bukit…buat-buat tarak faham bahasa…

Lu ingat wa tak tau ka Red Bean Army lagi gila…

Kalau PAS sama PKR punya cyber troopers cuma cakap ini sahaja ; ‘Ini fitnah…lembu….UMporno…kah kah kah….macai detected..lagi kah kah kah…fitnah…pencacai…kah kah kah….lembu…kah kah kah…”.

Penuh kah kah kah sama ayat fitnah saja…tapi Red Bean Army lain wooo…manyak dangerous woooo.

Tengok ini video bawah punya…rumusan macam mana DAP bangunkan Red Bean Army cyber troopers untuk buat orang Cina benci kerajaan dan orang Melayu dalam senyap.

Kepada Para Pembaca:

Mereka sebenarnya menyulam benih-benih kebencian tahap maksimum di alam siber.

Bukan kita perlu berhati-hati dengan cyber troopers BN…tetapi berhati-hati dengan Kit Siang dan Red Bean Army yang begitu meluas rangkaian mereka dalam 5 tahun lalu.

Kit Siang bercakap seolah-olah pihaknya tidak menggunakan cyber troopers…penipu dan penipu dan penipu punya apek.

Sumber: MyNewsHub

Advertisements