P.I Balasundram Meninggal Dunia Membawa Rahsia Ke Alam Kubur

KUALA LUMPUR – Penyiasat persendirian, P. Balasubramaniam atau lebih dikenali sebagai PI Bala meninggal dunia kira-kira pukul 2.30 petang ini.

Mendiang yang pernah menimbulkan kontroversi berhubung kes pembunuhan warga Mongolia Altantuyaa Shaariibu dilaporkan meninggal dunia sewaktu dalam perjalanan ke Hospital Sungai Buloh.

Sebuah portal berita tempatan dalam laporannya hari ini memaklumkan PI Bala mendaftar keluar dari Pusat Perubatan Sime Darby pada Selalu lalu.

Dia dimasukkan ke pusat perubatan itu selepas mengalami serangan jantung kecil ketika bercakap dalam ceramah pakatan pembangkang di Kota Bharu, Kelantan.

Mendiang bagaimanapun mengalami kesukaran bernafas ketika makan tengah hari di restoran dekat rumahnya di Rawang, Selangor kira-kira pukul 2.30 petang ini.

Dia kemudian bergegas ke klinik untuk mendapatkan bantuan tetapi meninggal dunia sebelum ambulans daripada Hospital Sungai Buloh tiba.

Portal berita itu turut melaporkan Ahli Parlimen Subang R.Sivarasa semasa dihubungi memaklumkan penyiasat persendirian itu sepatutnya membuat pembedahan pintasan jantung dalam tempoh dua minggu. – mynewshub.my

Musnahlah harapan Anwar mahu mempergunakan lagi Balasundram dalam siri fitnahnya terhadap Datuk Seri Najib. Allah Maha Kuasa. Pelaburan Anwar lebur begitu sahaja. Kini Bala sudah mati, Deepak sahaja masih hidup lagi. Akan tetapi kata-kata Deepak sudah tidak boleh dipakai lagi.

Deepak seorang opportunist yang mengambil kesempatan yang diberikan Anwar tanpa menyedari dia sedang mencipta perangkap sendiri. Bukan perangkap kepada Datuk Seri Najib. Video kenyataan awal yang menafikan kaitan dan penglibatan Datuk Seri Najib dengan Altantuya sudah tersebar. Tetapi masih dengan muka tembok tak tahu malu menjaja fitnah.

Aku tunggu bila pula ajal menjemput keling penjual karpet ni…

Apapun, Bala pergi membawa segala rahsia konspirasi Anwar ke dalam kubur…

Anwar pakat gigit jari bila Bala mati…

P/S: Khabarnya Bala kena makan sumpah, sebab bersumpah dengan kitab suci hindu…

Advertisements