Panas Hati!! SKMM Buat Troll Awal Pagi?

Jangan korang ingat SKMM tak pandai buat troll… SKMM lagi pandai buat troll korang tau? Inilah kisahnya seorang sahabatt…

Seawal jam 6.40 pagi lagi aku dok depan komputer untuk tunggu server pendaftaran Pakej Komunikasi Belia dibuka semula pada jam 7.00 pagi selepas ditutup pada 11.00 malam.

Hairan ya, nak buat permohonan online pun ada time tutup? Macam kaunter je… Baik SKMM bukak je kaunter pendaftaran sahaja terus. Tak payah isi borang online.

Jam 7.00 pagi, aku buka portal pendaftaran, tapi status masih keluar: ‘Server di tutup sementara bermula jam 11.00 malam sehinggga 7.00 pagi bagi kerja-kerja penyelenggaraan. Terima Kasih.’ Oh… Mungkin pegawai SKMM belum bangun tidur lagi… Takpe tunggulah sekejap…

Jam 7.05 pagi, status masih keluar: ‘Server di tutup sementara bermula jam 11.00 malam sehinggga 7.00 pagi bagi kerja-kerja penyelenggaraan. Terima Kasih.’. Hati dah mula panas…

Jam 7:15 pagi, status masih keluar: ‘Server di tutup sementara bermula jam 11.00 malam sehinggga 7.00 pagi bagi kerja-kerja penyelenggaraan. Terima Kasih.’. Tengah tahan sabar…


Jam 7:25 pagi, status masih keluar: ‘Server di tutup sementara bermula jam 11.00 malam sehinggga 7.00 pagi bagi kerja-kerja penyelenggaraan. Terima Kasih.’. Geleng kepala…

Jam 7:30 pagi, status masih keluar: ‘Server di tutup sementara bermula jam 11.00 malam sehinggga 7.00 pagi bagi kerja-kerja penyelenggaraan. Terima Kasih.’. Mungkin pegawai SKMM tido lagi kat rumah.

Jam 7:40 pagi, status masih keluar: ‘Server di tutup sementara bermula jam 11.00 malam sehinggga 7.00 pagi bagi kerja-kerja penyelenggaraan. Terima Kasih.’. Hai takkan jam kat SKMM masih jam 6.00 pagi kot?

Jam 7:45 pagi, keluar…