Isu Gambar Pok Nik Salah Pegang Pistol… Ramai Pencacai PAS Yang Butthurt…

Ramai pencacai PAS yang BUTTHURT ataupun SENTAP bila gambar orang tua tu pegang pistol eXception siarkan… Ha ha ha… Tau pulak korang BUTTHURT? Time korang sedap-sedap gelakkan Najib susun batu salah… Korang tak ingat BUTTHURT… At least eXception takdelah sampai attack blog cai-cai PR dok maki-maki tak tentu pasal… eXception guna COUNTER ATTACT dengan cara lebih BERHEMAH… Di bawah ini adalah tiga hasil yang eXception buat dalam projek COUNTER ATTACK ni selama dua hari…

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 1

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 2

Nik Aziz Holding Gun Level Fail Part 3

Ada pencacai PAS yang BUTTHURT mengatakan eXception cuba memfitnah Tok Garunya yang TERSOHOR…

eXception bantai gelak dengan kebodohan PENCACAI TAIK PAS ni… Biar eXception siarkan gambar yang dimaksudkan pencacai bodoh tahap beruk ni, kononnya gambar yang sengaja eXception tak keluarkan…

Bandingkan pula dengan gambar ini…

Bagi yang BUTA HATI… Akan menganggap senjata pada kedua-dua gambar di atas adalah SAMA… HAKIKATNYA… Kedua-dua senjata tersebut ADALAH BERBEZA…

Senjata dalam gambar kedua itu adalah sepucuk REVOLVER… Di bawah ini ialah imej REVOLVER…

Jika korang seorang yang bijak… Sekali pandang sudah boleh tahu perbezaan antara dua senjata yang Pok Nik ni pegang… Maka jelas eXception tidak menipu mahupun memfitnah… Memang cara Pok Nik pegang revolver tu salah… Bukan itu caranya pegang pistol… Budak kecik pun tahu bagaimana memegang pistol mainan…

eXception bukanlah hendak defend Najib pasal salah susun batu-bata tu lebih-lebih, tapi kita tak boleh salahkan dia sebab dia dibesarkan dalam keluarga yang senang… Bapanya Perdana Menteri Kedua… Lagipun dia tidak ada pengalaman buat kerja-kerja menyimen batu-bata… Jadi bila first time kena melepa batu-bata… Memang kekok… Sudah takdirnya sejarah hidupnya Najib ni dibesarkan dalam suasana mewah… Adakah kita nak salahkan Allah hanya disebabkan itu?? Sebab segala apa yang berlaku atas kekuasaan Allah…

Oklah… Stop pasal tu… Tak nak lebih-lebih… Nanti korang kata eXception mengampu lak… Ha ha ha ha ha!! Adios!! Jumpa lagi petang nanti!! Kepada pencacai-pencacai PAS yang sudi meninggalkan komen… Terima kasih banyak-banyak… Yang tak leh tahan tu ada pulak yang pandai cipta hadis… Anyway… eXception hargai kreativiti korang… Ha ha ha ha ha…. Jangan BUTTHURT yaa??

Advertisements