Hacker Gagal Godam Blog Dalam Masa 7 Hari

Cabaran 7 hari yang eXception berikan kepada hacker-hacker taik hanjing untuk hack blog ini, telahpun tamat tepat jam 12 tengah malam tadi… Jelas menggambarkan bahawa mereka borak sahaja lebih… Habuk pun takde… Kesian…

Lihatlah komen-komen yang mereka berikan… Tak lebih sekadar masuk bakul angkat sendiri… eXception hanya guna hosting Blogspot sahaja itupun masih gagal untuk menggodam blog ini… Aparaaa!!

Jadi… Bagaimana hacker-hacker sekelian?? Masih perlukan lagi 7 hari untuk hack blog ni?? Atau nak extend sampai 1 bulan?? Kalo dah gagal tu mengaku sahaja… Tak payah nak gebang lebih-lebih…

Perangai hacker dengan perangai totok PAS lebih kurang jer… Mereka merasakan tindakan mereka itu BETUL untuk MEMBETULKAN KEADAAN… Tapi malangnya… mereka tak lebih sekadar memperjuangkan slogan MATLAMAT MENGHALALKAN CARA… Mereka seboleh-boleh menganggap hacking itu HALAL… Mereka anggap menceroboh laman web orang lain itu HALAL… Mereka beri bermacam-macam alasan, sebagai contoh rumah yang tidak berkunci… Adakah mereka mempunyai HAK untuk menceroboh masuk mana-mana premis tanpa disedari dan tanpa izin Tuan Rumah walaupun alasan mereka, rumah itu tidak berkunci? Apabila eXception mempersoalkan apa HAK mereka menceroboh masuk laman web orang lain, mereka pusing cerita yang lain pulak… Serupa sahaja dengan totok-totok PAS… Selalu dok pusing-pusing…

Kepada hacker-hacker sekelian… Tak perlulah korang dok pusing cerita… Mengaku sahaja KEGAGALAN korang…. JUST ADMIT IT… YOU ALL TOTALLY LOOSER!!

Rujuk Artikel Ini: DragonForce – Kumpulan Hacker Takde Otak

Nota: Next… eXception akan berikan tutorial untuk secure blog korang dari hacker… Very easy… Nantikan ya??