Anwar Kebasahan – Klip Video Seksnya Tersebar Seluruh Negara

VIDEO HAS BEEN REMOVED BY ADMIN

Maaf sebab eXception agak lambat siarkan klip video ni, faham je lah video panas macam ni banyak yang kena removed dari You Tube sebab ada sebilangan anjing-anjing kurap Al-Juburi menyalak dalam You Tube… Maka video tersebut You Tube terpaksa removed sebab selagi ada orang komplen, maka video tersebut takkan kekal di situ…

At last, ada jugak jumpa dalam You Tube korang tonton lah cepat-cepat, jangan kasi tangguh… Nanti video ni bakal jadi mangsa seperti video-video lain yang kena removed…

Apapun sejak dari minggu lepas lagi anjing-anjing kurap Al-Juburi cuba mengganggu blog-blog Pro BN dan UMNO dengan harapan blog tersebut tak boleh bangkit lagi… Akan tetapi blog ini masih lagi kukuh. Tembok penghalang lagi tebal dari tembok besar China belum mampu digugah oleh para anjing-anjing lahanat ini… Bukan nak membangga diri, tapi anggaplah ianya sebagai satu cabaran buat anjing-anjing kurap ini sahaja…

Malam tadi, sedang enak eXception menjamu selera di kedai makan, eXception hampir tergelak dan nyaris bersembur nasik dari dalam mulut apabila semasa menonton Buletin Utama, berita mengenai video seks Al-Juburi mula tersebar… Malah blog seperti GAP dan House PK menjadi tumpuan.. Bravo!! GAP dan House PK!!

Malangnya eXception agak ketinggalan semalam dek kerana berada di Plaza Low Yat… Bukan cari ‘ayam’ tau… eXception cuma mencari ‘tikus’ baru… ‘Tikus’ peliharaan eXception buat perangai plak. So semalam eXception beli ‘tikus’ takde ekor… Ha ha ha ha ha… Murah…

Apapun, berbalik kisah Al-Juburi, eXception pasti Al-Juburi sedang kebasahan sekarang… Memandangkan Karpal Singh pulak mencadangkan agar klip video Al-Juburi ditayangkan di Parlimen. eXception pun tak tau apa muslihat Karpal Singh ni… Hummm…. I wonder…

*Nota: ‘Tikus’ = Mouse (Tetikus)

*Nota Tambahan: Klip video ni eXception agak, mungkin ni bukan klip video yang berada di tangan pihak Polis itu… Tapi dari sumber lain… Kemungkinan juga video ni perangkap untuk blogger Pro BN… Sebab apa eXception katakan sebegitu, kerana klip video ini diterima oleh House PK dari komen seorang anonymous yang memberikan URL klip video tersebut di dalam You Tube…