Hai macam-macam kes sekarang berkaitan PAS, Parti Ajaran Songsang. Baru-baru ini semasa UMNO berkempen di Manek Urai, UMNO memberi beg kepada penduduk Manek Urai, PAS terlompat-lompat sambil menjerit UMNO cuba merasuah penduduk Manek Urai. Sekarang ni bila PAS bagi duit RM 150 kepada penduduk Manek Urai, PAS tak kata itu rasuah. Katanya itu armalah atau sedekah. Pelik betul dengan parti lidah bercabang ni. Cakap tak serupa bikin. Macam ni ke parti yang memperjuangkan Agama Islam? Pirah mabuk, ini bukan memperjuangkan Agama Islam namanya tapi memperalatkan Agama Islam demi kepentingan parti dan tembolok pemimpin terutamanya Nik Ajis. Mereka putar sana putar sini. Mereka auta sana auta sini sampai ramai yang terpesona kononnya PAS perjuangkan Islam. Inikah rupa parti yang perjuangkan Islam? Tidak… Tidak… Ini bukan rupa parti yang perjuangkan Islam. Ini parti yang perjuangkan segala amalan-amalan syaitan. Antara amalan-amalan syaitan yang mereka perjuangkan termasuklah rasuah, memfitnah, menipu, bermusuh dengan saudara se Islam tetapi berkawan dengan kafir harbi, menyokong peliwat dan banyak lagi lah…. Sebagai bukti yang kenyataan PAS memberi RASUAH kepada penduduk Manek Urai, lihatlah gambar di bawah ini:

KALAU UMNO BAGI PAS KATA RASUAH, KALAU PAS BAGI DIORANG TAK KATA RASUAH, TAPI ARMALAHNAMPAK SANGAT PAS NI TERDESAK, RASUAH PUN DIHALALKAN

AL KISAHNYA DI MANEK URAI….

PAS MEMBERIKAN RASUAH PADA PENGUNDI DI MANIK URAI SEBANYAK RM150 TUNAI YANG DI LETAKKAN DI DALAM SAMPUL SURAT BERKEPALAKAN SUMBANGAN UNTUK ANAK-ANAK YATIM. NAMUN BUKAN SAHAJA ANAK-ANAK YATIM MALAH SELURUH WARGA YANG ADA DI PASTI MANIK URAI LAMA DI BERIKAN SAMPUL BERISI WANG RM 150.

WOW…..YANG HADIR TU SEMUA ANAK-ANAK YATIM KE???

EMMM PAS KATA TU BUKAN WANG RASUAH!!!
ITU WANG ARMALAH. UNTUK DI SEDEKAHKAN. YE LAH….SEDEKAH KAT ANAK YATIM UDAH LAH. NI SAMPAIKAN MAKCIK TUA BANGKA PUN DAPAT. APA CERITA PULAK SEDEKAH TU JADINYA???

PAS SEMEMANGNYA MENGAMALKAN RASUAH. NAMUN BERSELINDUNG DI SEBALIK SEDEKAH DAN ISLAM. LIHAT SAHAJA APA YANG MEREKA LAKUKAN DI BUKIT GANTANG PADA PILIHANRAYA KECIL YANG LALU. BERAS, GULA DAN YANG PALING ISTIMEWA TOTO DARI SIAM YANG DI SELUDUP DI RASUAH KAN OLEH PAS INI PADA PENDUDUK BUKIT GANTANG.

DAN SEKARANG SI MANIK URAI PULA PAS MELAKUKAN RASUAH DENGAN MEMBERIKAN RM150 PADA PENGUNDI BAGI MENGHALALKAN JALAN UNTUK MEREKA MEMERINTAH. INI LAH PAS YANG SEMEMANGNYA BERSELINDUNG DI SEBALIK NAMA ISLAM. WALHALKAN PAS BUKANLAH MEMPERJUANGKAN ISLAM SEMATA-MATA.

RAKYAT HARUS SEDAR ANTARA RASUAH DAN SEDEKAH!!!

(Dipetik Dari Blog Gomo
Lagi cerita berkaitan:

MANEK URAI (2) PAS BERI RASUAH RM 150.00 SEORANG

PAS RASUAH RM 150 TUNAI DI MANIK URAI

RASUAH WANG DI MANEK URAI: BUKTI JELAS PEMIMPIN PAS ULAMA LIDAH CABANG SYAITAN

GEMPAR – PAS BERI RASUAH DI MANIK URAI BARU

Advertisements